מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- דימומים מצוואר הרחםמריה02/01/2013
לפני חודש ביצעתי קולפוסקופיה בעקבות דימומים חוזרים מצוואר הרחם אחרי קיום יחסים.
פאפ לפני חודשיים - תקין
סיכום קולפוסקופיה:
צוואר לא עבה
איזור ההישתנות נצפה בשלמותו, בפי תעלת הצוואר, עם מוקדים ארוזיביים עדינים בשולי איזור ההישנות, מדממים קלות למגע.
פרט לכך תעלת הצואר בחלקה הנצפה תקינה
אין תבניות החשודות לדיספלזיה או לזיהום נגיפי.
בוצעה צריבה עם חנקת הכסף למוקדי הארוזיה. במידה וימשיכו הדימומים - נישקול ECC
עכשיוף חודש אחרי הצריבה שוב יש לי דימום אחרי יחסי מין. באתי לרופא אך הוא אמר שיש לחכות 3-4 חודשים מאז הצריבה לפני שהוא יעשה ביופסיה ויצרוב שוב. הוא שלח אותי הביתה ואמר לחזור עוד חודשיים. הוא גם לא ממהר לעשות צריבה חשמלית כי זה עלול להשאיר צלקת. זה אומר שעוד חודשיים הוא שוביעשה לי צריבה רגילה שכנראה גם אז לא תעזור.
שאלה: האם באמת אי אפשר להקדים את ביצוע הביופסיה ולקבל טיפול יותר יעיל. עשיתי כבר 2 צריבות עם חנקת הכסף שלא עזרו.
אני גם מנסה להיכנס להריון - האם עליי קודם לטפל בבעיה הזאת? אני כבר בת 37 והטיפול בדימומים לוקח חודשים רבים בינתיים ללא תוצאה.
בבקשה תייעצו לי איך לפעול?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר דימומים מצוואר הרחם - תגובה
פרופ' עמי פישמן03/01/2013שלום רב,
אם הדימומ נמשך, ניתן להקדים את ביצוע הביופסיה.
בברכה,
פרופ' עמי פישמן* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשאלה נוספת
מריה04/01/2013האם אתה עושה ביופסיה במרפאתך? אני בקופ"ח כללית.
אם עשיתי צריבה לפני חודש, האם אפשר לעשות ביופסיה בזמן הקרוב?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם חולי ניקיון?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)