דימום וגינאלי

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• דימום וגינאלי
    פורטוני
    28/04/2013

בבדיקה שגרתית אצל רופאת הנשים שלי, היא הבחינה בציסטות ע"ג צוואר הרחם ובדימום. נלקחה בדיקת פאפ, שיצאה תקינה. בבדיקת הקולפוסקופיה, שבצעתי נכתב-
    ריבוי ציסטות ע"ש נבוטי בכל ההיקף ומעליהן ציור כלי דם אופייני אי אפיתל לבן ( הנראה כמטפלסיה בתלי שלמה). בבדיקה המיקרוסקופית- exocervical mucosa with no evidence of dysplasia

הבדיקה פוענחה כתקינה.

אציין, כי אני בת 46.5 , לוקחת ברצף גלולות יסמין למעלה משתים עשרה שנים וכי הוסת האחרונה שלי הייתה בעשרה באפריל. מאז אני עדיין מדממת - דימום בצבע חום. ברקע סיפור משפחתי של סרטן השחלה של אמי ז"ל ושל אחותי ז"ל - סרטן השד. איני נשאית BRCA.

האם הממצאים הנ"ל מסבירים את הדימום או שצריך להמשיך ולהעמיק חקר בבדיקות נוספות?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    דימום וגינאלי

הוספת תגובה

• דימום וגינאלי - תגובה

פרופ` יוסף מנצ`ר
    06/05/2013

שלום רב,
    הבדיקות שעשית - תקינות. אין מקום לבדיקות נוספות..
    למרות שאינך נשאית של מוטציה ב- BRCA, הייתי מציע לך לקבל יעוץ גנטי בקשר לכריתה מניעתית של השחלות.
    כל טוב,
    פרופ' יוסף מנצ'ר

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו