סרטן שחלות-פרוגנוזה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• סרטן שחלות-פרוגנוזה
    גלי
    05/11/2013

שלום רב. אני אחרי ניתוח הוצאת רחם שחלות ואומנטום.אחרי טיפול רביעי בקרבופלטין+טקסול. הנני בת 47 ולקחו לי עכשיו מרקרים אחרי הניתוח היה 618 ועכשיו 18.8 . אני מאובחנת בשלב 3c כמו כן עשיתי בירור גנטי ויצא לי שאני נשאית brca1 כמובן שלא ידעתי על כך. כל ההליך היה מאוד טראומתי בפתאומיות ואני מאוד חוששת מהישנות המחלה. שאלתי: לאור נסיונכם מה הפרוגנוזה שלי? הגוף הגיב נהדר לטיפולים ציינתי את המרקרים ..כמו כן אני מקבלת בנוסף לכ'ימו גם אווסטין ולאחר גמר הטיפולים אני ממשיכה לקבל כשנה את האווסטין.אשמח לתשובה כי אני מאוד חרדה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    סרטן שחלות-פרוגנוזה

הוספת תגובה

• סרטן שחלות-פרוגנוזה - תגובה

פרופ` יוסף מנצ`ר
    06/11/2013

הגידול שלך נתגלה בשלב מאוחר, אולם יש כמה נתונים שמאד מעודדים:
    את כנראה עברת הוצאה שלמה של הגידול כך שלא נשארה שארית או שנשארה שארית קטנה. באופן כללי הפרוגנוזה של נשאיות מוטציה ב BRCA1 היא טובה יותר. גם המשך הטיפול עם אווסטין נותן תוצאות טובות. יש מקום לאופטימיות.
    בברכה והצלחה,
    פרופ' יוסף מנצ'ר

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה רבה על המענה האדיב והמעודד

גלי
    06/11/2013

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו