ממש לחוצה אודה מאוד מאוד למענה מהיר

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• ממש לחוצה אודה מאוד מאוד למענה מהיר
    הילה
    19/07/2014

אספר בקצרה :
    לפני שמונה חודשים ביצעתי מין לא מוגן עם בחור שבדיעבד לא הייתי צריכה לסמוך עליו
    כ-5 ימים לאחר המגע המיני איתו היו לי כאבים לא רגילים (לא מוכר ככאב מחזור) בבטן תחתונה/מפשעה/אזור המשולש. ובהמשך התלוו לזה גם הפרשות צהובות "יבשות" אך מרובות ללא ריח.
    עשיתי את כל הבדיקות האפשריות למחלות מין וכדומה, מה שנמצא זה הרפס IGM 1+2 חיובי. הרפס 2 IGG שלילי. הגיוני שהIGM מחזיק כ"כ הרבה זמן ויש גם עלייה בכמות הנוגדנים ? (רק IGM)
    כמו כן נמצאתי חיובית לHPV זן 35.
    1. לנגיף ההרפס יש השפעה על ווירוס הHPV למצב ממאיר?
    2. בדיקת הפאפ יצאה תקינה! התעקשתי לקולפוסקופיה שהתוצאות שלה הן :
    TZ-2 , ADEQUATED, נצפה AWE בשעה 12 ו 6 בתוך TZ בוצעו ביופסיות.
    מה המשמעות?? בהתחשב בעובדה שכואב לי באופן כרוני ויש לי הפרשות לא תקינות
    והאם וירוס הHPV בהנחה שנדבקתי מאותו בחור, האם ההשפעה של הנגיף יכולה להיות כמספר ימים בודדים (5 ימים) לאחר המגע המיי וההחשפות לוירוס? האם הכאבים יכולים להיות כתוצאה מהוירוס ומהשינויים שהוא עשה לי ברחם? והאם הממצאים בקולפוסקופיה מעידים ברוב הסיכויים שמדובר במשהו ממאיר או טרום ממאיר?
    ממש אודה לעזרה כי אני לחוצה ולא מבינה איך כל זה נחת עליי....

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• ואיך יכול להיות שהפאפ יצא תקין

הילה
    19/07/2014

והקולפוסקופיה לא???

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• ממש לחוצה אודה מאוד מאוד למענה מהיר - תגובה

פרופ' עמי פישמן
    27/08/2014

שלום רב,
    נוכחות וירוס הפפילומה לא משפיעה על התנהגות ההרפס.
    וירוס הפפילומה לא גורם לכאבים.
    תשובת הקולפוסקופיה לא מצביעה על ממאירות. תשובת הביופסיה תראה אם יש עדות לטרו-ממאירות.
    בברכה,
    פרופ' עמי פישמן

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו