סרטן השחלות

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• סרטן השחלות
    בתיה
    27/05/2015

שלום ד"ר,
    לפני 7 עברתי ניתוח כריתת שחלות, חצוצרות, רחם, אומנטום אובחנתי בדרגה 3C.
    הסרטן התפרץ לחלל הבטן עם גרורות והגיע גם לסרעפת, מעל המעי, ומעל הכבד.
    מיד לאחר הניתוח התחלתי כימותרפיה קרבופלטין טקסול ואווסטין - סה"כ 6 טיפולים אחת ל-3 שבועות. בסיום עשיתי בדיקת סיטי ואין עדות למחלה.
    ממשיכה עם עוד 12 טיפולי אווסטין.
    2 שאלות לי אלייך:

1. הבנתי שהמצב חמור האם יש לי סיכוי שהמחלה לא תחזור?
    2. האם לא עדיף לעשות בדיקת ped ct במקום CT.

אודה לתשובתך - בתיה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    סרטן השחלות

הוספת תגובה

• בתיה - תוספת לשאלתי

בתיה
    30/05/2015

שאלה נוספת לי אלייך ד"ר, מה עושים עם נוירופתיה קשה בכפות רגליים וידיים? ניסיתי ליריקה ועוד, כלום לא עוזר. לפני 7 חודשים עברתי את הניתוח. סיימיתי לפני חודשיים את הכימו הקשה ממשיכה עם אווסטין. אודה לתשובתך

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• בתיה שאלה בנושא סרטן שחלות

בתיה
    24/06/2015

למה אני לא מקבלת תשובה לשאלתי מ-30.5 האם האתר פעיל?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• בתיה שאלה בנושא סרטן שחלות - תגובה

פרופ' עמי פישמן
    22/07/2015

שלום רב,
    כאשר המחלה מאובחנת בשלב מתקדם יש סיכון להישנות המחלה. הטיפול שקיבלת הוא הטיפול המיטבי ונועד והקטין את הסיכון להישנות המחלה.
    הסימפטומים של נוירופתיה פריפרית שאת מתארת הם תופעת לוואי שכיחה של הטיפול בטקסול. לצערנו, אין תרופת פלא להקלת הסימפטומים ובחלק מהמטופלות יש הקלה בחומרת התופעות עם הזמן שעובר מסיום הטיפול.
    בברכה,
    פרופ' עמי פישמן

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אשמח ליצור איתך קשר

גלית דהרי
    27/09/2015

קראתי את שאלתך ואחותי כרגע בדיוק במצב שבו נמצאת לפני הטיפולים. מאוד מעודד לשמוע כי הטיפול הצליח. אשמח ליצור איתך קשר, מכיוון שיש לי שאלות רבות ואנחנו די בפרשת דרכים ולא רואים כרגע את האור בקצה המנהרה.
    מודה לך מראש

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תשובה לגלית גלית דהרי

בתיה
    28/09/2015

היי גלית, חג שמח,
    בשמחה אשמח לעזור ככל שאוכל
    בתיה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו