האם ישנה אפשרות לסרטן צוואר הרחם?

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• האם ישנה אפשרות לסרטן צוואר הרחם?
    חסויה
    04/08/2015

שלום רב
    בת25 בריאה בדרך כלל , הכרתי בחור שאובחן ביבלות ווריקוזיות על איבר מינו היינו יחד שלושה חודשים ולאחר מכן נפרדנו (קיימנו יחסי מין מוגנים אאחת הפעמים הקונדום נקרא). שמתי לב שלאחר הפרדה ממנו החלו לי כל מיני'' בעיות '' באיבר המין כמו הפרשות חריגות עם גרד שלא היו בעבר כמו כןיצא יבלת קטנה שלא הייתה בעבר. ניגשתי ישר לגניקולוג וטופלתי . אך הרופאה לא ידעה לקבוע האם היבלת היא אכן קנדילומה או לא. נלקח משטח פאפ שיצא תקין ונשלחתי לקולפוסקופיה שבה נמצא'' awe קטן בשעה 7'' ונלקח לביובסיה,חשד למוקד קונדי' בקומיסורה האחורית כמו כן באבחנה רשום
    ''Condiloma accuminata''
    הרופא אמר שהוא אינו בטוח האם זו קנדילומה או לא לכן נעקוב, יש לחכות 6 שבועות.
    אני נורא לחוצה ולא מאמינה שנדבקתי כשכל כך נזהרתי ודאגתי לשמור על עצמי כל חיי(וזה חבר שני שלי).
    האם אכן יש חשש לסרטן צוואר הרחם? מה יכול להיות הממצא שמצא?
    ושמעתי שגם אם מטפלים מוקדם בקנדילומה הן עדיין חוזרות ובצרורות, האם נכון?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• מה הטיפול היעיל להסרת הקונדילומה?

חסויה
    04/08/2015

קונדילומה בפתח הנרתיק
    לייזר עם קולפוסקופ? חנקן? מחט חשמלית? משחות?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• האם ישנה אפשרות לסרטן צוואר הרחם? - תגובה

פרופ` יוסף מנצ`ר
    07/08/2015

בלי לבדוק אי אפשר לשלול שאמנם מדובר בקונדיולה. מכל מקום זן הווירוס הפפילומה שגורם לקונדילומה אינו קשור לסרטן צוואר הרחם.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו