מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- דימום ממש לחוצהא19/08/2015
שלום רב,
אני בת 32 אחרי 2 קיסריים. האחרון לפני שנה וחצי.
אחרי הקיסרי האחרון המחזור היה סדיר פעם ב21 יום ולא נמשך יותר מ3 ימים.
החודש קיבלתי בערך אחרי שבועיים. בשלושה ימים ראשונים הכל היה רגיל אבל ביום הרביעי הדימום לא הפסיק והתחילו כאבי בטן תחתונה וגב כמו ביום הראשון של המחזור.
היום זהו יום השישי, הדימום כמעט הפסיק רק הפרשות חומות אבל עדיין יש כאבי בטן וגב.
ניגשתי היום לרופאת נשים שלפי הבדיקה וגינלית אמרה לי שאני נמצאת באמצע הביוץ כך שהדימום שיש לי לא יכול להיות מחזור.
אמרה שהאולטראסאונד תקין ולקחה בדיקת פאפ.
אני מאוד לחוצה מאחר ולא קיבלתי הסבר מה זה הדימום הזה.
אין לי היסטוריה של סרטן במשפחה.
לוקחת באופן קבוע ויפאקס נוגדי דיכאון ואלפרוקס לפי הצורך.
אשמח אם תגידו לי האם זה חלילה יכול להיות משהו לא טוב?
תודה רבה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר המשך ברשותכם
א29/08/2015שלום רב,
ההפרשות נמשכו במשך שבועיים ( משלשום אין) אך עדיין יש כאבי בטן תחתונה ובאים והולכים.
נבדקתי עלידי מספר גניקולוגים כולל בדיקה במיון בה נלקח פיפל.
אני בלחץ מטורף ורציתי לדעת:
1. האם שיבוש הורמונלי יכול להביא כאבי בטן?
2. האם זה חלילה מתאים למשהו רע?
3. האם שחלות פוליציסטיות יכולות לגרום לשיבוש כזה למרות שיותר משנה אחרי לידה המחזור היה די סדיר?
אני ממש בחרדות ואשמח לתשובה.
תודה רבה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהדימום ממש לחוצה - תגובה
פרופ` יוסף מנצ`ר06/09/2015שלום רב,
נבדקת והכל נמצא תקין לדבריך. לא ברור למה המתח.
בברכה,
פרופ' יוסף מנצ'ר* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם עצלנים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)