מה אומרת בדיקת ca125 עם ערכים גבוהים

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• מה אומרת בדיקת ca125 עם ערכים גבוהים
    שלומית
    25/02/2017

שלום, הגעתי לרופא עם תלונות של עייפות נוראית, ירידה במשקל, כאבים ולחץ באגן ותכיפות ליציאות, עד כדי הרגשה של " בורח" אם לא אעשה בהקדם, למרות שעשיתי חצי שעה קודם, כמו כן כאבי מחזור גם לא במחזור וכתמי דם לאורך כל החודש גם לאחר וסת
    הרופא שלח אותי לבדיקות דם ומרקרים לסרטן
    ca 125 יצא 71 .רופא המשפחה אמר לי לקבוע תור לרופא נשים בדחיפות ולעשות אולטראסאונד בטן עליונה ותחתונה. אני ממש מפחדת האם עליי ללכת לעוד בדיקות כרגע? מה אומרת התשובה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• תשובת סמן 125 CA

פרופ` יוסף מנצ`ר
    27/02/2017

הסמן הוא קצת מוגבר.
    חסרים פרטים רפואיים רבים על מנת להתיחס לתשובה. מה גילך? באיזה שלב של מחזור הווסת את נמצאת? מה הסיפור המשפחתי שלך? ועוד ועוד.
    חשוב שתעשי את הבדיקות שהרופא המליץ עלים.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• Ca 125 עם ערכים גבוהים

שלומית
    27/02/2017

הי אני בת 39 אם זה אומר משהו...הוסת ארוכה, גם כשמסיימת אותה אחרי כמה ימים שוב כתמים... לא מצליחה להיכנס להריון כבר 5 שנים...

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו