מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- קוניזציה שנייה בצוואר הרחםדנית04/07/2017
שלום רב,
בת 41, לאחר קוניזציה שנייה בעקבות ממצאי CIN2-3.
מטופלת ובמעקבים כל 3 חודשים.
אשמח מאד אם תוכלו לענות לי על 3 שאלות:
1. כעת לאחר הקוניזציה השנייה שלי,
במידה והשוליים נקיים, הכל עבר בסדר ועורכים בדיקה, ורואים כי הוירוס TYPE 16 יצא מן הגוף,
האם ניתן במקרה זה לקבל חיסון בשלוש מנות נגד וירוס הפפילומה?
האם זה אפקטיבי בגיל 41?
2. האם ישנה בדיקת דם שיכולה לבדוק אם בן הזוג שלי נשא של וירוס הפפילומה TYPE 16? בכדי לראות
שאינו מדביק אותי בכל פעם מחדש? האם גם הוא יכול לקבל חיסון? (אנו בזוגיות מונוגמית 6 שנים)
3. יש לי 2 ילדים בבית. במידה וארצה הריון נוסף, ניתן לבדוק אורך צוואר הרחם לאחר קוניזציה שנייה? עושים תפר צווארי או שהסיכון אינו כדאי בגילי?
תודה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לאחר קוניזציה שניה.
פרופ` יוסף מנצ`ר05/07/2017להלן תשובה לשאלותיך:
1. לא. את כבר מחוסנת.
2. כן. הוא אינו יכול להדביק אותך מחדש כי את כבר נדבקת.
3. אפשר לבדוק אורך צוואר. כקשר לסיכון - תתיעצי עם הרופא המטפל.
בברכה,
פרופ' יוסף מנצ'ר* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם מכורים לאינטרנט?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)