סרטן צוואר הרחם

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• סרטן צוואר הרחם
    פנינה
    30/05/2008

לפרופ' צהריים טובים.
    אני בת 28 לא מעשנת לעולם לא נטלתי גלולות בעברי רק 3 פרטנרים .סובלת מהשמת יתר.
    אני נשוא מזה חצי שנה , ללא הצלחה להיכנס להיריון .המחזור שלי אף פעם לא היה סדיר וב4 החודשים האחרונים הוא פשוט נעלם .
    מאז שאני נשוא לאחר כל קיון יחסי מין בתנוחה המיסיונרית בלבד הופיעו כתמי דם ,יש לציין כי בתנוחות אחרות לא נצפו כתמי דם . בחודש האחרון לא היו כתמים כלל אך אני עדיין מוטרדת מאפשרות של בעיה אונקולוגית .
    היום עשיתי בדיקת פפס והרופא אמר שהתשובות יגיעו רק בעוד חודש ואולי אני צריכה לעבור בדיקת קולפוסקופיה .
    ברצוני לשאול מה המלצתכם והאם הבדיקה הכרחית .
    תודה ויום טוב.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    סרטן צוואר הרחם

הוספת תגובה

• צוואר רחם

פרופ` יוסף מנצ`ר
    30/05/2008

לפנינה שלום רב,
    תמתיני בסבלנות לתוצאות הבדיקה. יש סיבות רבות לדימום לאחר יחסי מין.
    אם התשובה תקינה אין למעשה צורך בקולפוסקופיה שהיא בדיקה קלה ולא כואבת (הסתכלות דרך מיקרוסקופ על צוואר הרחם).
    אם הבדיקה לא תקינה מקובל לבצע קולפוסקופיה.
    שבת שלום.
    פרופ' יוסף מנצ'ר.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• צוואר הרחם

פרופ' עמי פישמן
    30/05/2008

שלום רב,
    אם הרופא המטפל לא ציין כל ממצא חריג בבדיקה הגינקולוגית וגם תשובת הפאפ תהיה תקינה, אין צורך לבצע ברור נוסף.
    במידה והתלונות על דימום אחרי יחסי מין יחזרו - יהיה מקום להמשך ברור ולשקול קולפוסקופיה.
    בברכה,
    פרופ' עמי פישמן

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה על העצה והתגובה המהירה

פנינה
    31/05/2008

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו