כאבים עזים במפסעה ואגן,התחילו אחרי

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• כאבים עזים במפסעה ואגן,התחילו אחרי
    מלכית
    25/06/2008

הכאבים במפסעה ובאגן החלו מייד לאחר שנחבטתי בין שולחן לארונית, והם החלו ככאבים בבטן תחתונה ומפסעה ואגן ביחד, נכון שיש אצלי שינויים בחוליות L4L5 L3 אולם, הכאבים כל כך עזים שלא האמנתי אפילו שכל התוצאות בדיקות דם MRI וUS וולסלווה, לא מראים דברים אחרים מלבד זאת, יש לי כמו נפיחות של בננה קטנטונת על בטן תחתונה שמאלית וכל רופא כירורג בהתחלה טוען שזה הרנייה, אבל לאור התוצאות שולל, הייתי פעמיים בבית חולים ובמיון שלחו לרופא נשים במיון שם נשללה אפשרות בUS ואצל רופאת נשים בקו"ח נאמר שאין אפשרות לבדוק שחלות אלה אם פותחים כירורגית ורואים, שום תורפה לא אוקסי קונטין ולא אלגולוזין אופטלגין או אחר לא מרפים את הכאבים העזים, זה רק הולך ומתחזק וקושר לי ממש את המפסעה והרגל השמאלית, ואני מרגישה כמו שיש פצע פרונקל בתוך הבטן התחתונה ולא מרגישים מבחוץ כלום, מה האינדיקציה שיכולה להצביע לכיוון הדבקות שחלות או חלילה סרטן בשחלה, הכל כבר עובר לי במוח, שנה ולא מצליחים למצא את מקור הבעיה ברצינות הראויה לכאבים העזים שלי, אודה על תשובה עניינית ככל שתהיה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• כאבי בטן

פרופ' עמי פישמן
    25/06/2008

שלום,
    קשה מאד להעלות אפשרויות והסברים למקור הכאבים ללא ידיעה של גילך, הרקע הרפואי הכללי ובדיקה גופנית מלאה. לכן, תשובה עיניינית יכולה להינתן רק על ידי הרופא שמכיר אותך ובדק אותך.
    בברכה,
    פרופ' עמי פישמן

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו