מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- כאבים עזים במפסעה ואגן,התחילו אחרימלכית25/06/2008
הכאבים במפסעה ובאגן החלו מייד לאחר שנחבטתי בין שולחן לארונית, והם החלו ככאבים בבטן תחתונה ומפסעה ואגן ביחד, נכון שיש אצלי שינויים בחוליות L4L5 L3 אולם, הכאבים כל כך עזים שלא האמנתי אפילו שכל התוצאות בדיקות דם MRI וUS וולסלווה, לא מראים דברים אחרים מלבד זאת, יש לי כמו נפיחות של בננה קטנטונת על בטן תחתונה שמאלית וכל רופא כירורג בהתחלה טוען שזה הרנייה, אבל לאור התוצאות שולל, הייתי פעמיים בבית חולים ובמיון שלחו לרופא נשים במיון שם נשללה אפשרות בUS ואצל רופאת נשים בקו"ח נאמר שאין אפשרות לבדוק שחלות אלה אם פותחים כירורגית ורואים, שום תורפה לא אוקסי קונטין ולא אלגולוזין אופטלגין או אחר לא מרפים את הכאבים העזים, זה רק הולך ומתחזק וקושר לי ממש את המפסעה והרגל השמאלית, ואני מרגישה כמו שיש פצע פרונקל בתוך הבטן התחתונה ולא מרגישים מבחוץ כלום, מה האינדיקציה שיכולה להצביע לכיוון הדבקות שחלות או חלילה סרטן בשחלה, הכל כבר עובר לי במוח, שנה ולא מצליחים למצא את מקור הבעיה ברצינות הראויה לכאבים העזים שלי, אודה על תשובה עניינית ככל שתהיה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר כאבי בטן
פרופ' עמי פישמן25/06/2008שלום,
קשה מאד להעלות אפשרויות והסברים למקור הכאבים ללא ידיעה של גילך, הרקע הרפואי הכללי ובדיקה גופנית מלאה. לכן, תשובה עיניינית יכולה להינתן רק על ידי הרופא שמכיר אותך ובדק אותך.
בברכה,
פרופ' עמי פישמן* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם את/ה אלכוהוליסט/ית?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)