פפילומה- רק רציתי הבהרה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• פפילומה- רק רציתי הבהרה
    אמא צעירה
    04/09/2008

לפי מה שאתה כותב ניתן להבין כי גם במצב של מיעוט תאים נערכת הבדיקה במעבדה??? וסביר להניח שא הרופא רק הודיע לי כי קיים מיעוט תאים- הבדיקה בעצם יצאה תקינה אך מומלץ לעבור אותה שוב לשם בקרה? בגלל זה הוא בקש שאגש שוב לבדיקה רק עוד 3 שבועות ולא מיידית?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    פפילומה- רק רציתי הבהרה

הוספת תגובה

• חשוב לציין

אמא צעירה
    05/09/2008

כי את התוצאה קבלתי לאחר חודש כשיצרתי קשר עם הרופא ולא ההפך- מכיוון שלפי מה שראתי בפורום אם נמצא משהו חריג יוצרים קשר עם הפציינט מיד ולא מחכים חודש. שוב-השאלה היא אם לפי הבנתך (ע"פ מה שכתבתי) הבדיקה נעשתה גם במצב של מיעוט תאים והכל תקין ובגלל זה הרופא רוצה בדיקה נוספת רק עוד 3 שבועות או שלא נרכה בדיקה כלל במעבדה? מצטעת-אני לחוצה וכל כאב קטן אני משליכה לנושא זה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לאמא צעירה

לינדה
    06/09/2008

בכמה פורומים את כותבת? וגם כל הזמן את מקפיצה את עצמך לראש נתור , מה יהיה?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תשובה...

אמא צעירה
    06/09/2008

לדעתי, זהו מטרת הפורומים לשאול שאלות, וכל עוד אני לא רגועה אני מרשה לעצמי לשאול (עובדה שעדיין יש לי סמני שאלות). ההקפצה לראש השאלות לא נעשתה בכוונה. ואם לדעתך ניתן להקפיץ שאלות לראש התור ויש לך משהו דחוף לשאול את מוזמנת.. אני מאמינה שהרופאים משתדלים לענות לכל אחד-לא משנה איפה הוא ממוקם- אחרת הם לא היו יוזמים את הפורומים האלה רק בריאות ושבת שלום

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו