cin3

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• cin3
    סיגל
    13/09/2008

שלום לך, אני כבת 39, חולת סכרת סוג 1. התגלה אצלי מצב טרום סרטני cin3 של הרחם לפני כ- 5 חודשים . נערך לי ניתוח LEEP +צריבה לפני כ-3 חודשים. הממצאים הפתולוגיים הראו כי ישנם תאים עמוק יותר ברחם וניתנה לי האפשרות לבחור בניתוח CONE BIOPSY או כריתת רחם. כרגע בחרתי ב-CONE BIOPSY. יש לי בן אחד בן 5.5 שהובא לעולם לאחר טיפולי פוריות. הייתי רוצה ולנסות להביא עוד ילד אחד לעולם. במידה והCONE BIOPSY יעצור את המחלה, האם אתה חושב שיש לי סיכוי לנסות ולעבור טיפולי I.V.F או שהיית ממליץ לי לוותר על כך בשל הסיכונים. יש לי גם מיומה גדולה 11X7 ס"מ, הדורשת טיפול. מה היית ממליץ לי לעשות? תודה רבה מראש.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    cin3

הוספת תגובה

• CIN-3

פרופ' עמי פישמן
    14/09/2008

שלום רב,
    המשפט שכתבת: "הממצאים הפתולוגיים הראו כי ישנם תאים עמוק יותר ברחם..." - לא מבהיר במדויק את התשובה הפתולוגית מהפרוצדורה שעברת לפני 3 חודשים.
    הרופא המטפל שלך שמכיר את התשובה הפתולוגית המדויקת והוא זה שבדק אותך יצטרך לענות על השאלות שלך שהן מאד חשובות ורלוונטיות.
    גם לגבי המיומה, יש נתונים נוספים באיפיון הממצא שחשוב להכיר כדי לחוות דעה בעניין.
    באופן כללי, אין מניעה לטיפולי פוריות אם התשובה הפתולוגית של ה - cone biopsy מראה שאין שארית CIN בשולי הדגימה.

בברכה,
    פרופ' עמי פישמן

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה לך מקרב לב

סיגל
    16/09/2008

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו