מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- CIN 2-3א26/09/2008
שלום רב, אני בת 31, אמא לילד עם המופיליה (מוטציה) בן 4.5 לפני חודשיים עברתי גרידה, עקב הפלה טבעית- לא התפתח עובר, רק הד שק הריון בעקבות משטח PAP שגרתי שהראה- LOW HIGH GRADE SIL בוצעה קולפוסקופיה ודגימה של הצוואר ותעלת הצוואר.בביופסיה נמצא CIN 2-3 שאלותי: 1. עד איזה מספר מגיע CIN? דרגה 3 זה הכי גבוה? 2. הופניתי לביצוע קוניזציה, זה הפעולה ההכרחית או שיש אופציות אחרות? 3. לא מהיר מידי שאבצע קוניזציה רק אם לפני חודשים עברתי גרידה? 4. לגבי הריון הבא, אני ממש חוששת, חוץ מעניין קשירת צוואר הרחם להריון , יש עוד חסרונות בעקבות הפעולה של הקוניזציה? 5. צוואר הרחם שנכרת, לא מתחדשים תאים בריאים בחזרה? תודה מראש על כל התשובות, בכל זאת אני ממש מבוהלת, בדיכאון, ולא מצליחה להבין מאיפה נחת עלי כל זה!!!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תגובה ל - א
פרופ' עמי פישמן05/10/2008שלוםרב,
1. CIN מתחלק ל- 3 דרגות
2. קוניזציה היא פעולת הבחירה הנכונה
3. גרידה לפני חודשיים לא מפריעה
4. רק בחלק קטן מהמקרים יהיה צורך בקשירת צוואר הרחם בהריון הבא אחרי קוניזציה
5. אחרי הקוניזציה - יש סיכוי גבוה מאד לנוכחות תאים בריאים בלבד.
בברכה,
פרופ' עמי פישמן* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם חולי ניקיון?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)