מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- דימומים מתמשכיםגלי23/12/2008
שלום, שנים רבות אני סובלת מדימום קל בעקבות כל בדיקה גניקולוגית, או אחרי מגע מיני לאחר הפסקה של מס' חודשים. לפני כ-3 חודשים אובחנתי עם cin3 ובוצעה בי קוניזציה בה דיממתי בצורה חריגה ע"פ הרופא המנתח פי 10 מכל מנותחת בה הוא נתקל. אני לא נוטלת מדללי דם ובאזורים אחרים אני לא מדממת כך (אם אני נחתכת בגילוח או במטבח או מנשיכת לשון וכד' הדימום נפסק מייד) רק באזור ההוא דיממתי כ-40 דק' ללא הפסקה. לאחר התהליך המשכתי לדמם קרוב לשבועיים ומאז, כ-3 חודשים בכל פעם שאני מימה משהו כבד, מתאמצת טיפה (הליכה שיעול התרגזות וכד') אני חוזרת לדמם. בבדיקה של המקום המקום מאוחה כראוי גם הרופא המנתח בדק, גם הגניקולוג המטפל וגם במוקד אליו ניגשתי כשבוע אחרי הקוניזציה וכולם ראו שהכל סגור ולא נשאר משהו לא מאוחה. ועדיין לא מפסיקה לדמם. אף אחד לא יודע להגיד לי מה הסיבה ואיך למנוע את הדימומים, ואולם זה מפריע לשגרת היומיום, אני לא יכולה לעשות שום דבר שמצריך מאמץ מעבר לקל שבקלים, לא יכולה לחשוב על קיום יחסי מין בגלל אי הנעימות שתגיע בעקבות זאת, והמחשבה על הריון בהמשך מטרידה אותי מכיוון שאם זה מה שקרה מחיתוך של קונוס בגודל סמ פוחדת שבלידה אאבד כמויות היסטריות של דם.. כאמור לא מדובר בסרטן צוואר הרחם (עדיין ומקווה שגם לא בהמשך) האם ידוע לכם על גורם אחר שיכול לגרום לכאלה דימומים רק משם? שהחמירו כאמור לאחר הקוניזציה? בבדיקת הפאם החוזרת לביקורת הקרובה ברגע שהרופא רק נגע באזור התחלתי לדמם עד שכמעט ונאלצנו לוותר על הבדיקה.. הוא הפנה אותי למומחה צוואר רחם שהפנה אותעי לרופא המטפל ובינתיים אין לי מושג מה הבעיה.. תודה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תשובה לגלי.
פרופ` יוסף מנצ`ר24/12/2008שלום רב,
אני מבין את דאגתך. אולם לצערי אינני יכול לעזור. אי אפשר להגיע לאבחנה נכונה בלי בדיקה.
כל טוב,
פרופ' י. מנצ'ר
טל. 0523511971* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם את/ה אלכוהוליסט/ית?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)