מה לעזאזל יש לי?

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• מה לעזאזל יש לי?
    שואלת
    12/01/2009

אני בת 27 . בקצרה מאז שהתחלתי לקיים יחסים תמיד מופיע דימום לאחר יחסיםץ ומהפעם הראשונה שנבדקתי גניקולוגית נראו אצלי בעיות בצוואר הרחם. כשאני אומרת בעיות הרופאה שטיפלה בי טענה שיש יבלות והיא צרבה אותן שוב ושוב ושוב.. עד שהתייאשתי לגמרי מהעניין כי זה מאוד כאב ולא הועיל. עם השנים נדדתי בין ביופסיה אחת לשנייה יש לי דימומים וכאבים -תמיד- והפעם הרופא רשם את התיאור הבא אשמח לדעת מה זה אומר קולסקופיה: satisfactory (האם זה אומר שלמרות הביופסיה שנלקחה הבדיקה תקינה פרט למקומות מסויימים?) TZ נראה בכל היקפו (מה זה TZ? קיצור שרק הרופא הזה מכיר או שזה משהו אמיתי כי לא מצאתי על זה כלום באינטרנט) שעה 5 AWE דמוי SQ META ממצא קולפוסקופי חריג. מה זה אומר? האם אני צריכה לחשוש? שעה 11 יש PUNCTATION נלקחו CX BX מה יהיה איתי?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    מה לעזאזל יש לי?

הוספת תגובה

• תשובה

פרופ` יוסף מנצ`ר
    13/01/2009

שלום רב,
    בקשר למונחים:
    SATISFACTORY פירושו שכל האיזור שצריך לראות אותו וצמנם נראה ונבדק.
    TRANSFORMATION ZON=TZ זה איזור מסויים בצוואר הרחם שצריכים לראות אותו בזמן הקולפוסקופיה.
    בבדיקה ניצפו תבניות חריגות ועל כן נלקחה מהם ביופסיה (CXBX).
    צריך להמתין בסבלנות לתוצאות הביופסיה ולטפל בהתאם.
    כל טוב,
    פרופ' י. מנצ'ר
    0523511971

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו