מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- אובחנתי ב cin2שרה03/02/2009
רופא הנשים שלי אבחן בי את הוירוס והודיע לי זאת היום . איני יודעת דבר לגבי נושא זה הוא הפנה בקשה לניתוח ואמר לי שהצטרך לעבור ניתוח מקומי / טיפול בלייזר להסרת הגידול / וירוס שאלתי היא האם הטיפול הזה יגרום לנשירת שיער ? הבנתי ממנו שזה ניתוח שאורך כמה שעות ואני יוצאת באותו היום הביתה השאלה האם הטיפולים והמעקבים אחרי זה יגרמו לנשירת שיער או שזה לא יוסר ב 100% ועם השנים יהיה חשש לחזרת הגידול / וירוס . אני ממש חוששת מזה כי אני לא מבינה גדולה בנושא. אנא אם במידה ותוכל להדריך אותי בנושא זה אשמח לדעת עוד כמה דברים שעלי לדעת ומה התוצאות - ההשלכות לגבי בן הזוג? תודה מראש
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תשובה לשרה
פרופ` יוסף מנצ`ר04/02/2009האבחנה של CIN2 צריכה להיעשות על ידי ביופסיה. אם אמנם ביופסיה מצביעה על CIN2 נהוג לבצע כריתה בצורת חרות של קטע מצוואר הרחם (קוניזציה) פעולה זו מבוצעת כיום לרוב באמצעות לולאה חשמלית (LETZ). הפעולה עורכת בדרך כלל כ- 15-20 דקות ולא שעות ואין לה שום קשר לנשירת שיער. המשך המעקב והטיפול תלויים בתשובה הפתולוגית של בדיקת ריקמת צוואר הרחם שנחרטה.
כל טוב,
פרופ' י. מנצ'ר
טל. 0523511971* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אורח חייכם בריא?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)