מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- כיצד להיפטר מהוירוס הארור הזה?גלגל24/02/2009
אני בת 38.עברתי טיפולי לייזר באופן פרטיבעקבות גילוי נגיף פפילומה ותאי cin1.חצי שנה אחרי סיום הטיפול שבו עשיתי בדיקות שהראו העלמות הנגיף(3 בדיקות PCR ) ופאפס דק תקין.הייתי בטוחה שהסיפור מאחורי.אך לצערי היום קיבלתי תשובות שבהם ופאפס דק גילו תאי accusובביופסיה קיבלתי את התשובה:cervical mucosa showing hpv koilocytosis. הרופא טוען שאין מה לעשות ולהגיע רק בעוד חצי שנה. אני לא שקטה ומעוניינת לפנות לרופא הפרטי שלי כדי לעשות לייזר להורדת האיזורים הבעייתיים.הבעיה היא שהטיפולים הפרטיים יקרים מאוד ולא אוכל להחזיק מעמד לאורך זמן ועם זאת אני רואה את ההבדל בטיפול . שאלותיי: 1.האם לא ניתן להיפטר מהוירוס הזה לחלוטין? האם כל חיי העננה תרבוץ? האם אכן כדאי לי לפנות לרופא הפרטי לסילוק?אני מעוניינת לעשות הכל לסילוק הוירוס לתמיד. 2. האם מעקב של חצי שנה זה לא המון זמן ? יכול להיות נזק לתאים ושוב לקבל תאים טרום סרטנים? 3. כשהתגלה אצלי הוירוס התגלה גם אצל בעלי והוא עבר גם ליייזר. האם העובדה שחזר לי יכולה להעיד שלבעלי חזר הוירוס? 4. יש לי בנות בגיל העשרה .האם יש סיכוי שהדבקתי אותם משימוש משותף במגבות ,סדינים וכו'. ?אני ממש פוחדת מהמחשבה הזאת. 5. באיזה חיסון רצוי לחסן את בנותיי? 6.האם תןכלו להמליץ לי על רופא מומחה בתחום או קליניקה העובדת עם מכבי?או בהסדר עם מכבי? תודה מראש,אני ממש מתוסכלת
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר נגיף
פרופ` יוסף מנצ`ר25/02/2009שלום רב,
1. אין טיפול לווירוס אלא רק לנגעים שהוא גורם להם.
2. בד"כ התנגודת של הגוף גורמת להיעלמותו של הנגיף תוך שנים אחדות. ההחלטה על טיפול פרטי (אם בכלל) היא רק שלך. מעקב של חצי שנה הוא סביר מאד.
3. ראי תשובה 1.
4. ההידבקות היא במגע מיני בלבד.
5. החיסון המועדף בישראל הוא GARDASIL שהוא נגד 4 זנים של הנגיף.
6. הפורום אינו עוסק בהמלצות על רופאים.
כל טוב,
פרופ' יוסף מנצ'ר
.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה על התשובה ועוד שאלה
גלגל01/03/2009רציתי להודות לתשובתך ולהוסיף עוד שאלה: לקיחת הביופסיה נעשתה משום שהרופא הבחין בתאים שונים ורק לאחר מכן נתגלה שהנגיף חזר -שאלתי מדוע אין הרופא מעוניין לבצע לי לייזר ולהוריד את התאים הללו למרות שזהו סיפור חוזר שבעבר דובר גם על תאי cin 1החשש שלי הוא לחזור שוב לאותה נקודה.אני מרגישה מבולבלת מה עדיף?האם שיקול הרופא נובע מההיבט הכלכלי? ההגיון הפנימי שלי אומר להוריד כדי למנוע את ההדרדרות מצד שני רופא הקופה מעוניין בביקורת רק בעוד 6 חודשים מה שמאלץ אותי ללכת שוב לרופא פרטי ולשלם הרבה מאוד כסף. מה לעשות?אני מוכנה לעשות הכל כדי להפטר מהנגע.האם ניתן להפטר ממנו בכלל? האם כדאי לי להתחסן?הרופא טוען שאין לכך משמעות עבורי. אשמח אם תעזרו לי להחליט כיצד לנהוג
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם טיפוסים רגישים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)