התייעצות בנוגע לסרטן צוואר הרחם

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• התייעצות בנוגע לסרטן צוואר הרחם
    לולי
    21/04/2009

שלום,

יש לי בת זוג כבר תקופה ארוכה ושתינו עשינו PAP smear שיצא שלילי. אנחנו מקיימות יחסים רק זו עם זו ורציתי לדעת האם בכל זאת יש צורך שנתחסן נגד סרטן צוואר הרחם?
    אני תכף בת 26 ולכן מאוד חשובה לי דעה מקצועית בנושא כדי לדעת האם בקיום יחסים עם בת זוג אחת להמשך החיים יש צורך בחיסון זה? והאם עדיין קיים סיכוי שנדבק בדרך אחרת בוירוס?

תודה מראש :)

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• בת זוג

פרופ` יוסף מנצ`ר
    23/04/2009

שלום רב, אני מתנצל אם זה נשמע בוטה אך אין לדעת מה יביא העתיד.
    תסיקי את המסקנות בעצמך. ההידבקות היא ביחסי מין מכל הסוגים בלבד.
    כל טוב,
    פרופ' י. מנצ'ר

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אני שומעת הרבה הומופוביה בתגובה

לולי
    23/04/2009

אם היית מקבל הודעה שבה פונה בחורה ומגדירה את מערכת היחסים שלה עם בן-זוג ככזו שמכוונת לחיים משותפים ונאמנים, לא נראה לי שזה היית התגובה או שכותרתה היתה "בן-זוג".
    ניסיתי לקרוא תגובות אחרות שלך ורק זו משום מה רוויה באנטי מסוג "תסיקי את המסקנות בעצמך".

זו אמנם לא הפניה שלי, אבל לא התקבלה תשובה ממשית לשאלה, בטח לא נשמע כמו תגובה של רופא!

אין ספק שהפגנת כאן פתיחות, סובלנות ותמיכה רפואית!

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• הומופוביה

פרופ` יוסף מנצ`ר
    27/04/2009

אני מצטער אם פגעתי ברגשותיך. תתקשרי ואסביר את עצמי (0523511971).
    תקראי גם שאלה של חן.
    כל טוב,
    פרופ' י. מנצ'ר

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• מקבלת את ההתנצלות

לולי
    27/04/2009

תודה על ההתנצלות הכנה.

קראתי את ההודעה של חן ואני לא מבינה את ההקשר...
    אגב, ההודעה נכתבה ע"י חברתי ואני השבתי כיון שהתגובה צרמה לי.

אם הזוגיות מתוכננת לעתיד משותף (אני בטח מבין שאין אפשרות לנישואים של ממש) וההנחה היא (כמו ברוב מערכות היחסים שאני מכירה) שיש נאמנות, אני לא מבינה את ההבדל בתשובות שניתנו לבחורות נשואות...

אשמח אם תסביר.

תודה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו