עזרה בפיענוח

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• עזרה בפיענוח
    אהובה
    25/05/2009

אני בת 40, נשואה כ20 שנה, לאחר מספר לידות. היה לי דימום חזק לפני כחודשיים למשך חודש. פסק מעצמו לאחר חזרה ללקיחת גלולות. PAP לפני שבועיים תקין, ביצעתי קולוסקופיה עקב אקטרופיון. ללא סיפור של PCB. בפיופסיה ( שעה 3 ) דווח : TRANSFORMATION ZONE BIOPSY' SHOWING EROSIONS, ACUTE AND CHRONIC CEVICITIES. SQUAMOUS METAPLASIA. THERE ARE A FEW ENDOCERVICAL GLANDS WITH HYPERCHROMATIC LARGE NUCLI SUSPICIOUS FOR CERVICAL INTRAEPITHELIAL GLANDULAR NEOPLASIA (ׂ CIGNׁ. )
    "קטע מצואר הרחם הפנימי עם תסנין דלקתי חריף וכרוני נרחב. יש לציין שנמצאו מספר מבנים בלוטיים שהבם הגרעינים היפרכרומטיים, גדולים וצפופים החשודים ל CERVICAL INTERAEPITHALIAL GLANDULAR NEOPLASIA"

בדגימה נוספת ( שעה 6 ) דווח : ENDOCERVICAL FRAGMENT, SHOWING ACUTE AND CHRONIC CERVICITIS

ממה אני סובלת ??? מה פירוש הממצאים??, לא ראיתי שימוש במונחים של cin1,2,3, מה טיפול ההמשך המומלץ, האם חיסון יעזור ??? נא עזרתכם, תודה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    עזרה בפיענוח

הוספת תגובה

• If you want to improve your experience just keep v...

insurers
    30/07/2023

If you want to improve your experience just keep visiting this site and be
    updated with the most up-to-date gossip posted here.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• פיענוח

פרופ` יוסף מנצ`ר
    25/05/2009

לאהובה שלום רב,
    נמצאו תאים אחדים השייכים לתעלת הצווא שנראים לא תקינים. פני לרופא המטפל שלך.
    כל טוב,
    פרופ' יוסף מנצ'ר

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו