סרטן צואר הרחם

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• סרטן צואר הרחם
    ציפי
    02/07/2009

שלום רב
    בת 31 נתגלה סרטן צואר הרחם בדרגה 2 .לאחר 6 טיפולים כימוטרפיים בטקסול וציפלטין נערכה בדיקת פאט סי טי עם pet f 18
    הודגם שיפור ניכר עם העלמות הקליטה הפתולוגית שנצפתה בעבר באזור מערכת הרבייה.
    גם על פי הסי טי הדגם שיפור במימדים הגלובליים של צואר וגוף הרחם.
    כעת הודגמה קליטה פיזיולוגית וסדירה למדי.
    אין עדות ללימפאדנופטיה ויראבלית באתרים הנודליים מעל או מתחת לסרעפת.
    אין עדות לתהליכים היפרמטבוליים באיברים האקסטרא נודליים החשודים למעורבות במחלה היסודית.
    על פי הסי טי אין עדות לשינוי משמעותי בקשריות לימפה אחדות בלבד באגן ובמפשעה מימין אשר נצפו ללא קליטה משמעותית בתוכן וללא עדות לממצא חדש היכול להתאים להישנות המחלה היסודית

האם לפי התשובה הנ"ל אצטרך ניתוח? מה לדעתך הטיפול שצריך להיות בהמשך? בתודה מראש ציפי

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    סרטן צואר הרחם

הוספת תגובה

• לציפי

פרופ` יוסף מנצ`ר
    02/07/2009

לציפי שלום רב,
    חסרים פרטים קליניים רבים. למה בחרו לתת כימותרפיה? לא ברור מה הכוונה ב"אין עדות לשינוי משמעותי בקשריות לימפה וכו.."
    שאלתך לגיטימית אך מבלי להכיר את כל פרטי המקרה אי אפשר לתת לך תשובה נבונה. את השאלה יש להפנות לרופאים המטפלים בך. זכותך לקבל דעה שניה אך לשם כך צריך סיכום מחלה רפואי מפורט.
    כל טוב,
    פרופ' י. מנצ'ר

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תגובה לציפי

ליאת
    19/07/2009

אני ממתינה לתשובת ביופסיה, אני מאוד לחוצה ומפוחדת. הייתי מאוד רוצה לדעת כמובן אים תסכימי מה היו הסימפטומים למחלה שהיתגלתה אצלך תודה רבה ורפואה שלימה!

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו