התייעצות..

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• התייעצות..
    אנה
    21/09/2009

רציתי להתייעץ איתכם לפני שאני קובעת תור לרופאה שלי...
    לפני כשבועיים הייתי אצל הגניקולוגית שלי והיא אמרה לי שנידבקתי בנגיף ה HPV כי הופיע לי כביכול העור הנוסף הזה שמאפיין את הנגיף וזה יצא לי בצורה מאוד מאוד אגרסיבית וזה יצא אחרי שקיימתי יחסי מין והשתפשף לי האזור.
    הרופאה ישר שלחה אותי לקבוע תור לקולפוסקופיה התור נקבע לי רק בסוף החודש,במהלך השבועיים הללו קיימתי פחות יחסים פחות ואיכשהו כל הנגעים שהיו עברו לי כאילו ולא היו כלל
    ממה שקראתי והבנתי מהרופא הנגעים הללו לא יכולים לעבור לבד זה או שנהיים יותר נגעים או שזה נעצר אבל לא נעלם לחלוטין
    אז איך זה יכול להיות שזה נעלם אצלי? יכול להיות שזה משהו אחר?
    אומנם תוצאות בדיקת הפאפ יגיעו רק בסוף החודש אבל אני לא מבינה מה קורה פה...
    ובנוסף יש לי שאלה אם עכשיו אני אקיים יחסי מין זה שוב פעם יתפרץ?
    סליחה על המגילה..

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    התייעצות..

הוספת תגובה

• תשובה לרחטה

פרופ` יוסף מנצ`ר
    21/09/2009

שלום רב,
    אינני יודע כמובן מה ראתה הגינקולוגית. קורה לעתים רחוקות שיבלות מין נעלמות מעצמן. יחסי מין אינם גורמים ל"התפרצות". מה שלא יהיה כדאי לך לעשות את הפאפ ואת הקופוסקופיה.
    שנה טובה,
    פרופ' יוסף מנצ'ר

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שאלה בקשר לתשובתך

אנה
    21/09/2009

לא הבנתי למה הייתה כוונתך בזה שאמרת שלא כדאי לי לעשות את הפאפ והקולפוסקופיה
    אם זה נעלם לעיתים רחוקות אז איך זה יכול להיות שזה נעלם? זה אומר שהגוף שלי מצליח לבד להתמודד עם הנגיף וזה אומר שהכל בסדר? או שזה עדיין יכול להתפרץ בכל רגע?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לריטה

פרופ` יוסף מנצ`ר
    23/09/2009

לא הבנת את המשפט בצורה נכונה. כתבתי שכן כדאי לך לעשות את הפאפ והקולפוסקופיה.
    נכון הגוף לעיתים מתגבר על הקונדילומות.
    בהנחה שאמנם היתה קונדילומה: מאחר והנגיף נמצא גם בעור הנראה תקין, נגעים יכולים להופיע מחדש.
    כל טוב,
    פרופ' יוסף מנצ'ר

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו