מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- התייעצות..אנה21/09/2009
רציתי להתייעץ איתכם לפני שאני קובעת תור לרופאה שלי...
לפני כשבועיים הייתי אצל הגניקולוגית שלי והיא אמרה לי שנידבקתי בנגיף ה HPV כי הופיע לי כביכול העור הנוסף הזה שמאפיין את הנגיף וזה יצא לי בצורה מאוד מאוד אגרסיבית וזה יצא אחרי שקיימתי יחסי מין והשתפשף לי האזור.
הרופאה ישר שלחה אותי לקבוע תור לקולפוסקופיה התור נקבע לי רק בסוף החודש,במהלך השבועיים הללו קיימתי פחות יחסים פחות ואיכשהו כל הנגעים שהיו עברו לי כאילו ולא היו כלל
ממה שקראתי והבנתי מהרופא הנגעים הללו לא יכולים לעבור לבד זה או שנהיים יותר נגעים או שזה נעצר אבל לא נעלם לחלוטין
אז איך זה יכול להיות שזה נעלם אצלי? יכול להיות שזה משהו אחר?
אומנם תוצאות בדיקת הפאפ יגיעו רק בסוף החודש אבל אני לא מבינה מה קורה פה...
ובנוסף יש לי שאלה אם עכשיו אני אקיים יחסי מין זה שוב פעם יתפרץ?
סליחה על המגילה..
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תשובה לרחטה
פרופ` יוסף מנצ`ר21/09/2009שלום רב,
אינני יודע כמובן מה ראתה הגינקולוגית. קורה לעתים רחוקות שיבלות מין נעלמות מעצמן. יחסי מין אינם גורמים ל"התפרצות". מה שלא יהיה כדאי לך לעשות את הפאפ ואת הקופוסקופיה.
שנה טובה,
פרופ' יוסף מנצ'ר* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשאלה בקשר לתשובתך
אנה21/09/2009לא הבנתי למה הייתה כוונתך בזה שאמרת שלא כדאי לי לעשות את הפאפ והקולפוסקופיה
אם זה נעלם לעיתים רחוקות אז איך זה יכול להיות שזה נעלם? זה אומר שהגוף שלי מצליח לבד להתמודד עם הנגיף וזה אומר שהכל בסדר? או שזה עדיין יכול להתפרץ בכל רגע?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלריטה
פרופ` יוסף מנצ`ר23/09/2009לא הבנת את המשפט בצורה נכונה. כתבתי שכן כדאי לך לעשות את הפאפ והקולפוסקופיה.
נכון הגוף לעיתים מתגבר על הקונדילומות.
בהנחה שאמנם היתה קונדילומה: מאחר והנגיף נמצא גם בעור הנראה תקין, נגעים יכולים להופיע מחדש.
כל טוב,
פרופ' יוסף מנצ'ר* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם טיפוסים חברותיים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)