מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- סימפטומים לסרטן ?יודל10/10/2009
שלום רב,
בחודש האחרון אני חווה תופכות שלא אופנייניות לי :
הפרשות ווגניליות מרובות בעלות ריח חריף במיוחד (אין שום גרד שמלווה לזה) בטן מאד מאד נפוחה ( גזים אין ) וכאבים מדי פעם בקיום יחסי המין, מעבר לכך עייפות מאד גדולה וחוסר אנרגיות , ומצב רוח מאד מוזר, מה כדאי להתחיל לבדוק במיידית , אני מתחילה לחקור וחשש גדול מתחיל לקנן בי !
אני יכולה לסכם את כל התחושות הללו ב : " משהו בגופי אינו כשורה ואני לא יודעת מה "
אשמח אם אקבל הנחיות/המלצות לאילו בדיקות מהירות עליי להתחיל לקבוע ?
תודה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תשובה ליודל
פרופ' עמי פישמן17/10/2009שלום רב,
ממליץ להתחיל בבדיקה של רופא נשים.
הוא יכוון אותך לבדיקות העזר הנוספות הנחוצות.
בברכה,
פרופ' עמי פישמן* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשאלה נוספת ברשותך
יודל17/10/2009פניתי לרופא הנשים
שעשה בינתיים פאפ
בדק בדיקה ידנית וכן אולטרסאונד, בבדיקה זו על פניו לא ראה ממצאים מחשידים .
רופאת המשפחה שלחה אותי לבדיקות דם .
הבטן אני מרגישה רק גדלה ושוב חייבת להדגיש שאין לי גזים .
ביקשתי גם לעשות קולונוסקופיה
באם יש כיוונים נוספים שאפשר לבדוק בו זמנית
אשמח להמלצה בכ"ז.
תודה רבה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתשובה לנורית
פרופ' עמי פישמן17/10/2009בהתאם לגילך ותוצאות הבדיקה הגופנית ובדיקות הדם,
תופני לבדיקות נוספות כולל קולונוסקופיה / גסטרוסקופיה וCT בטן ואגן
בברכה,
פרופ' עמי פישמן* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם חולי ניקיון?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)