סרטן בשחלות עם מחלות ריאות COPD

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• סרטן בשחלות עם מחלות ריאות COPD
    אתי עמיר
    30/10/2009

מבקשת עזרה דחוף...אני סובלת ממחלת ריאות קשה שניקראת COPD ולאחרונה גיליתי שיש לי סרטן בשחלות...הרופאים לא ממהרים לנתח אותי,מבקשת עזרה דחוף בעיצה או ברעיון איך ומה לעשות...

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• תשובה לאתי

פרופ' עמי פישמן
    31/10/2009

שלום רב,
    הטיפול בסרטן שחלות כולל ניתוח וטיפול כימי.
    מחלות הרקע (כולל COPDׂ ) ומצבך הבריאותי הכללי ישפיעו על ההחלטה על צורת וסדר הטיפול.
    אני מניח שהצוות המטפל יציג לך את האפשרויות כולל מאזן היתרונות והחסרונות המלווים את כל האפשרויות.
    בברכה,
    פרופ' עמי פישמן

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אז זהו שלא.....

אתי עמיר
    31/10/2009

זו בעצם הבעיה שצוות הרפואי איבד כביכול את התקווה ככה אנו מרגישים, שהם לא ממהרים לטפל בבעיה מכורח הסיבות..לפני כשבועיים היא הושפזה בטיפול נימרץ הרופאים יותר נכון רופאה מסויימת לא מיהרה לחבר אותה לחמצן היא טענה שהיא חולה סופנית ושחבל על המאמץ והינה היום היא לפני שיחרור הביתה...השאלה מה עכשיו ומה עושים אף אחד לא עוזר......

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו