סרטן בצוואר הרחם

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• סרטן בצוואר הרחם
    תמי
    17/02/2010

היי לכולם,
    שמי תמי, לפני כחודשיים קיבלתי את הבשורה שיש לי תאים ממאירים על צוואר הרחם. מלבד זאת עשיתי את הסיטי פאט אשר מראה שאין התפשטות ורק באזור צוואר הרחם יש נגעים. הייתי אתמול בבית חולים כרמל אצל ד"ר עופר לביא ואצל ד"ר סיגלר אפריים. הם ממליצים להוריד את הרחם כבר בשבוע הבא כדי למנוע התפשטות וחזרת המחלה במימדים גדולים יותר בעתיד. אני בת 32 ויש לי שני ילדים. האמת היא שתפיסת עולמי אומרת להשאיר את הרחם אך לא כנגד כל הסיכויים ובטח שלא לסכן את עצמי... רציתי לקבל חוות דעת... להבין... מדוע אי אפשר להוריד רק את צוואר הרחם ולשמר את הרחם ? מדוע ממליצים לי להוריד את כל הרחם ולסיים עם זה ?< מה הסיכויים שהסרטן יחזור אם מורידים לי את צוואר הרחם ואת האזור הנגוע ??
    אשמח לתשובה
    תמי

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    סרטן בצוואר הרחם

הוספת תגובה

• לתמי

פרופ` יוסף מנצ`ר
    22/02/2010

שלום רב,
    אין לי פרטים מלאים של המצב. באופן כללי הטיפול הניתוחי צריך להיות נרחב בכדי להשיג תוצאות טובות. במקרים מסויימים אפשר לעשות גם ניתוחים שמרניים יותר. איננני יודע אם את מתאימה לזה. תתיעצי שוב עם הרופאים המכירים אותך.
    כל טוב,
    פרופ' יוסף מנצ'ר

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו