דמום

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• דמום
    מילכה
    03/03/2010

שלום רב..
    אני בת 48( סוכרתית) בשנה האחרונה החלו תופעות שהבנתי שאופייניות לטרום מנופאוזה- הוה אומר- מחזור לא סדיר- פעם בכמה חודשים ופתאום כל חודש וחוזר חלילה.
    לאחרונה אושפזתי עקב זקיק שגדל והתפוצץ בחלל הבטן..
    המצב ששואלת לגביו נכון לעכשיו הוא שכבר שלוש פעמים קיבלתי מחזור כל שבועיים, נכון לעכשיו זו הפעם השלישית- יחד עם הדמום מופרשת מעין רקמה בכמות בלתי סבירה בעיני..היה נדמה לי שאחרי 5 ימים זה נפסק- אבל הדמום חזר שוב בגדול כמו בתחילת המחזור..(קיימתי יחסים באותו יום)..
    שאלתי היא- מה קורה פה-על מה זה יכול להצביע והאם זו תופעה אופיינית נוספת לשלב זה בגילי.
    רוב תודות

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    דמום

הוספת תגובה

• למילכה

פרופ` יוסף מנצ`ר
    04/03/2010

שלום רב,
    זה יכול להיות דבר הקורה באופן טבעי בגילךץ יחד עם זאת מאד אני ממליץ שתפני לבדיקה לגינקולוג שבוודאי גם ישקול לקחת ביופיסה מרירית הרחם.
    כל טוב,
    פרופ' יוסף מנצ'ר

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה,כך אעשה

מילכה
    04/03/2010

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו