cin3

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• cin3
    ליליה
    25/04/2010

לפני כשנתיים נמצא אצל cin3 עברתי קוניזציה, לאחר כשנה נמצא שוב, עברתי כריתת רחם. עברה שנה נוספת ושוב נמצא בכיפת הנרתיק וגם בצידי הנרתיק.
    אני לקראת ניתוח כעת בו יכרתו את כיפת הנרתיק. שאלתי היא האם רק בבפתולוגיה שאחרי הניתוח יודעים בוודאות אם מדובר בגידול ממאיר או לא? האם אפשר לסמוך על הביוופסיה? האם ההתפשטות אינה מעידה על היותו ממאיר?
    מה בנוגע לטיפול משלים כשאין גרורות. מהן ההשלכות של קרינה בנרתיק? האם הנרתיק משתקם? אני בת 35. במקביל חליתי בסרטן מסוג אחר ועברתי כימותרפיה והקרנות...

האם הקרינה היא בתוך הנרתיק או מחוצה לו?

אודה לכם על התשובות. מלאכת קודש אתם עושים כאן...

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    cin3

הוספת תגובה

• לליליה

פרופ` יוסף מנצ`ר
    25/04/2010

שלום רב,
    אבחנה סופית תהיה רק אחרי הניתוח. אם אין סרטן של ממש אין צורך בשום טיפול נוסף. הנרתיק הוא איבר גמיש וישתקם.
    כל טוב,
    פרופ' יוסף מנצ'ר

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה,, שאלה נוספת בבקשה

ליליה
    25/04/2010

האם השחלות תפסקנה לתפקד לנצח נצחים בעקבות הקרינה? אני צעירה...

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לליליה

פרופ` יוסף מנצ`ר
    26/04/2010

קרינה לשחלות מפסיקה את פעילותן לתמיד.
    כל טוב,
    פרופ' יוסף מנצ'ר

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו