צריכה חוות דעת דחוף

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• צריכה חוות דעת דחוף
    סיגל
    14/05/2010

שלום אני נשואה + 4 ילדים היה לי מחזור למשך שלושה שבועות ואחרי אפסקה של שבועיים קיימתי יחסים עם בעלי ואחר כך הופיע לי דימום ואני עכשיו מדממת חזק כמו מחזור שבועיים עשיתי בדיקת פאפ תקינה גם בדיקת קולוסקופיה אצל דר בלי רמי מומחה צוואר הרחם והוא שלל סרטן ורשם שיש לי ציסטות נבוטיות בשפה התחתונה מה זה אומר אחרי בדיקה שלו אני הייתי ללא דימום 4 ימים ומייד אחרי הבדיקה שוב מדממת לא יודעת מה לעשות זה ברור לי שמשהו לא תקין למה ממשיך הדימום
    השמח עם יש איזה רופא שיכול לייעץ לכוון אותי ואשמח עם ימליץ לישלוח אותי לרופאים שיוכלו לעזור אני כיום ללא דימום יומיים ומפחדת לקיים יחסים לדמם שוב כבר אין לי כוח אני חלשה ומפוחדת

הקניקולוג אמר שאולי אחרי התקן מירנה יחלש הדימום ושאלתי מה עם לא וזה שוב יחזור לא הייתה לו תשובה מספקת כאילו בגדול לא יודע לא נתן תשובה מספקת
    מה לעשות לאן ליפנות אשמח לקבל עזרה אני לא מפסיקה לדמם

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    צריכה חוות דעת דחוף

הוספת תגובה

• תשובה לסיגל

פרופ' עמי פישמן
    15/05/2010

שלום רב,
    יש מספר סיבות לדימום לא סדיר. הברור של מקור הדימום צריך לכלול לקיחת אנמנזה מסודרת (הסטוריה רפואית), בדיקה גופנית מקיפה כולל בדיקה גינקולוגית ובדיקות עזר נוספות לפי הצורך. על בסיס כל הנתונים האלה, הרופא המטפל יחליט על הטיפול המתאים.
    ממליץ מאד לבצע את כל אלה דרך רופא הנשים המטפל.
    בברכה,
    פרופ' עמי פישמן

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו