מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- לאחר הסרת נגעים טרום סרטניים CIN3ענבל23/05/2010
שלום רב,
ביוני 2008 עברתי ניתוח להסרת תאים נגועים CIN3 שהתפתחו לי מHPV מסוג אלים.
הורידו לי 2.5 סנטימטרים מצוואר הרחם.
לפני חצי שנה הייתי בהריון התחלתי רצוי והפלתי טבעי. שני הריונות קודמים לאורך השנים עברתי הפלה יזומה.
אני נמצאת בביקורת אחת לחצי שנה וכרגע הכל תקין. בקרוב אני אמורה לעבור עוד בדיקה ולאחרונה התחילו לי כאבים באגן ודקירות קטנות בצוואר הרחם, אולי אני מודאגת וקשובה מדי לאיזור הזה . אולי אלו בעצם מתחים מהקריירה המאומצת שאני מרגישה בבטן.
מאוד רציתי לדעת מהי ההסתברות שהתפתחות סרטנית תחזור וכמה מהר זה קורה? (לפני חצי שנה ולפני ההריון נבדקתי ויצא תקין) לא עשיתי בדיקות מקיפות אחרי ההריון אלא רק מה שצריך- לראות שהורמון ההריון ירד בבדיקת דם. ואולטראסואנד לא מהמתקדמים)
נאמר לי בזמנו שרוב הסכנה שיחזור היא השנה הראשונה. מרגיש לי שאני בסכנה כל הזמן.
אני רווקה בת 30 אשכנזייה, מעשנת, עובדת המון שעות. שותה ומבלה בסופ"ש קבוע ומחליפה בני זוג פעמיים שלוש בשנה
בקיצור לא ממש נחה ולא בחיים רגועים אני מתחילה להיות מודאגת ולא מצאתי מספיק נתונים באינטרנט על סטטיסטיקות, תסמינים פרטנים יותר, ומה קורה לאחר הורדת הנגע.
באגודה ללוחמה בסרטן לא ממש עזרו בפרטים, הפנו למספר שלא עונים בו.
אשמח לקבל דעה מלומדת או שיפנו אותי למאמרים כלשהם.
תודה מראש,
ענבל
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לענבל
פרופ` יוסף מנצ`ר24/05/2010לענבל,
הסיכוי שהמצב יחזור הוא נמוך מאד.
למצבים הטרום סרטניי אין תסמינים. על כן עליך להיות במעקב תקופתי עם משטחי פאפ.
כל טוב,
פרופ' יוסף מנצ'ר* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם רומנטיים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)