תופעה מוזרה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• תופעה מוזרה
    גלי
    30/05/2010

שלום רב,

אני בת 31 וסובלת מאנדומטריוזיס קרוב ל 5 שנים. אני נוטלת גלולות ברצף למשך 3 חודשים ולאחריהן הפוגה לקבלת מחזור. אני נמצאת במעקב של רופא גניקולוג המתמחה באנדו'. האנדומטריוזיס במצב יחסית טוב ואינני סובלת מכאבים למעט בזמן מחזור וגם הם מאוד קלים.

לאחרונה (מזה כמה חודשים)התחלתי לחוש בתופעה חדשה שלא הייתה קודם...מעין כאב ברגע האורגזמה , אבל חשוב לציין שזה לא כאב שהוא בלתי נסבל או כאב רגיל כמו שאני מכירה כאב אלא מעין כאב או יותר נכון דקירות שמלווה בהנאה.
    מאז ומתמיד האורגזמות שלי לא היו מלוות בתופעה שציינתי לעיל ואני קצת חוששת...אף על פי שהכאב הוא לא כאב רגיל אלא מן כאב של עם הנאה. חשוב לציין שהמצוין לעיל קורה רק באורגזמה ואין שום כאבים אחרי האורגזמה .כמו כן, הכאב אינו בצדדים ואינו כאב של אנדומטריוזיס כפי שמרגישים אותו בחדירה עמוקה מידי.
    חשוב לי לציין שזה קורה גם באורגזמה מחדירה וגם באורגמה ללא חדירה

האם יכול להיות שיש קשר לאנדומטריוזיס? או לסרטן הפות??

אני קצת חוששת , האם יש סיבה לדאגה? מקווה שתוכלו להרגיע אותי במעט

אודה לך באם תוכל להשיב לשאלתי,
    גלי

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    תופעה מוזרה

הוספת תגובה

• לגלי

פרופ` יוסף מנצ`ר
    31/05/2010

שלום רב,
    להערכתי אין מקום לדאגה ואין קשר ל סרטן הפות.
    ליתר ביטחון פני לבדיקה לרופא שלך.
    כל טוב,
    פרופ' יוסף מנצ'ר

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה על תשובתך המהירה.

גלי
    01/06/2010

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו