מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- בדיקתה סרטן צוואר הרחםאורטל14/06/2010
בת 25
לפני שבוע וחצי עשיתיאת הבדיקה
והיום התקשרו מהמרפאה ואמרו לי להגיע ביום חמישי ושהרופא רוצה לראות אותי.
אני נבהלתי מאוד וביקשתי להגיע היום והרופא אמר שזה לא דחוף להיום וזה יכול לסבול דיחוי עד יום חמישי.
אני ממש לחוצה
אם זה היה סרטן צוואר הרחם , היו קוראים לי להגיע במיידי?
ומה עוד יכול להתגלות בבדיקה מלבד הסרטן?
לחוצההההה מאודדדדדד* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לאורטל
פרופ` יוסף מנצ`ר15/06/2010שלום רב,
כמובן שאינני יודע מה התשובה. אך אם נאמר לך שזה לא דחוף אז זה כנראה כך.
כל טוב,
פרופ' יוסף מנצ'ר* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמלצה לקולפוסקופיה
אורטל17/06/2010קיבלתי תשובה אצל הרופא הנשים שהיא : LSIL המלצה לקלופוסקופיה
הרופא הסביר לי שיש שינוי בתאים ושיש צורך בבדיקה נוספת מעמיקה יותר ושהרופא מומחה יחליט אם יש צורך בשליחה לבידקת ביופסיה.
בעבר סבלתי מדלקת בצוואר הרחם ומדלקות שתן ונרתיק .
האם השינוי בתאים יכול להיווצר עקב כך ?
אם היה סרטן צוואר הרחם היו רואים זאת בבדיקה PAP הרגילה ?
אשמח לתשובה.. אני מודאגת...* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם מכורים לאינטרנט?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)