תאים טרום סרטניים בשלב 1

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• תאים טרום סרטניים בשלב 1
    מורן
    04/07/2010

שלום רב,

לפני כחודש עברתי בדיקת PAP לאחרונה הגיעו התוצאות שמדובר בתאים טרם סרטניים בדרגה 1
    כאשר שאלתי את הפרופסור על איזה טיפול הוא ממליץ, הוא היה מאוד אדיש בתגובתו, מסר שלא צריך להילחץ מזה ואמר לי שלא צריך לגעת בתאים אלה ושהם לרוב נסוגים מעצמם, רק להיות במעקב כל כמה חודשים ולעשות בדיקת קולוסקופיה.
    שאלתי היא, האם התשובה שלו מספקת? האם זה הפיתרון הכי טוב , לא לגעת בזה? לא להסיר אותם ע"י צריבה? מה הטיפול הכי מומלץ?

תודה מראש.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    תאים טרום סרטניים בשלב 1

הוספת תגובה

• למורן

פרופ` יוסף מנצ`ר
    06/07/2010

שלום רב,
    הרופא שלך צודק.
    כל טוב,
    פרופ' יוסף מנצ'ר

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תאים טרום סרטניים שלב 1

מורן
    10/07/2010

שלום רב,

רציתי לדעת שוב איך ייתכן שלשתי חברות שלי שגילו אצלהן ( כמו אצלי ) גם תאים טרום סרטניים שלב 1 , הרופאים שלהם מיהרו להציע את פיתרון הצריבה כדי להימנע מסיבוכים בעתיד,
    ורק הרופא שלי מוסר לי שלא צריך לגעת בתאים אלה, ואין צורך בשום טיפול למעט מעקב כל כמה חודשים. האם אני נלצחת סתם שהוא לא מציע לי טיפול כלשהו כמו לחברותיי?

תודה מראש, מורן.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו