מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- PCBאורחת06/07/2010
לפני כחודש החל אצלי גרד והפרשות. לאחר קיום יחסי מין היה דם על הקונדום אבל לא היה דימום.
הלכתי לגניקולוג והאבחון היה שאני סובלת מפטריה. לאחר הטיפול (שכלל אנטיביוטיקה וכו') הפסיקו ההפרשות והגרוד.
כשסיימתי את הטיפול, קיימתי יחסי מין והפעם שוב היה דם על הקונדום אבל גם דימום קל שנמשך יום.
בבדיקה אצל הגניקולוג נאמר לי שצוואר הרחם נראה תקין, אבל היה דימום חריג בזמן בדיקת הPAP (וכרגע אני מחכה לתוצאות של בדיקת הPAP).
2 הגורמים שהרופא העלה כסיבות לדימום הן -
1. שפשוף בזמן יחסי המין.
2. סרטן צוואר הרחם.
מקריאה באינטרנט הבנתי שמרגע הידבקות בוירוס הפפילומה ועד להתפתחות הסרטן, צריכות לעבור מינימום 10 שנים. אני התחלתי לקיים יחסי מין רק לפני כ8 שנים. (ופעם אחרונה שקיימתי יחסי מין ללא קונדום הייתה לפני 5 שנים). ולפני שנתיים עברתי בדיקת PAP שהייתה תקינה.
אבל מצד שני, אם הדימום נגרם עקב שפשוף בזמן יחסי המין, אז למה אחרי בדיקת הPAP (שבוצעה 4 ימים לאחר יחסי המין) היה דימום במשך יומיים?
גם נראה לי שזה שהייתה לי פטריה לפני, זה צירוף מקרים מעניין.
מה יכולה להיות הסיבה לדימום?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לאורחת
פרופ` יוסף מנצ`ר06/07/2010שלום רב,
יש סיבות רבות מאד לדימום אחרי יחסי מין. לא כל פעם שיש דימום אחרי יחסים מדובר בסרטן. יש כמובן להמתין לתשובת הפאפ.
כל טוב,
פרופ' יוסף מנצ'ר* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאבל אף פעם לא דיממתי במשך יום שלם
אורחת07/07/2010לאחר יחסי מין.
איזו סיבה יכולה להסביר גם את הדימום וגם את הפטריה שקדמה לדימום?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתשובה
פרופ` יוסף מנצ`ר25/07/2010אין קשר.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתשובת הPAP
אורחת25/07/2010היה לי דימום לאחר יחסי מין, הופנתי לבדיקת PAP שתוצאותיה -
satisfactory for evaluation.
endocervical cells present.
epithelial cell abnormality.
Atypical squamous cells of undetermined significance.
ASC-US
אז מה יכול לגרום לדימום ע"פ תוצאות הPAP?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלאורחת
פרופ` יוסף מנצ`ר25/07/2010שלום רב,
תשובת הפאפ אינה מסבירה את הדימום. נמצאו תאים בלתי רגילים שמשמעותם לא ברורה. תפני לרופא המטפל.
כל טוב,
פרופ' יוסף מנצ'ר.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם את/ה אלכוהוליסט/ית?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)