מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- קוניזציה בפעם ה-3תוהה12/07/2010
שלום רב,
אני לאחר הריון ולידה. מעוניינת להורות שוב.
בעברי לאחר הלידה ביצעתי קוניזציה CIN2 לאחר בדיקת פאפ נוסף הסתבר שלא הכל הוצא ועשו לי שוב קוניזציה.
הייתי במעקב מספר פעמיים בהם התוצאה יצאה שלילית.
בפעם האחרונה הסתבר שיש לי שוב פעם CIN2 וכי עלי לבצע שוב פעם קוניזציה.
אני מודעת לך שבכל פעם צוואר הרחם מתקצר. רציתי לדעת האם הסיכוי להחזיק הריון הוא קטן יותר לאחר קוניזציה שלישית?
האם יש נשים שילדו לאחר 3 קוניזציות?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר קוניזציה
פרופ` יוסף מנצ`ר12/07/2010שלום רב,
על סמך מה נקבע שיש לך שוב CIN2?
אם אמנם כך אין ברירה אלא לבצע קוניזציה שוב וזה בהחלט מגביר את הסיכוי שלא תוכלי להגיע למועד. תתענייני בקשר לאפשרות של תפ]ירת צוואר.
כל טוב,
פרופ' יוסף מנצ'ר* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה על המענה ולשאלתך
תוהה12/07/2010באמצעות בדיקת פאפ גילו שיש לי CIN2חוזר.
בכל מקרה הוסבר לי על תפר צוואר הרחם.
האם זה אפשרי לאחר קוניזציה שלישית?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאיפה נותחת?
מירי17/07/2010האם ניתח אותך בשתי הפעמים אותו רופא או שמא זה היה בבח?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם היפוכונדרים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)