מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- הפרשות דמיותאחחחח23/07/2010
שלום רב,
בחורה בת 27, מקבלת מחזור בתדירות של 35-39 יום שמשך כ5 ועד 7 ימים.
וסת אחרונה ב-8.6. בתאריך 4.7 התחיל לי דימום נורא חלש (ראיתי קצת דם רק בניגוב) כ-3 שבועות לאחר מחזור קודם. התופעה נמשכה 5 ימים. חשבתי שזה היה מחזור. לאחר מכן שבוע הכל היה תקין,ועכשיו ב-18.7 שוב דימום חלש (קצת הכתמות על תחתון ולרוב רואה קצת דם רק בניגוב).
וכאבי בטן תחתונה עמומים. בניגוב לפעמים הפרשה של דם חוםולפעמים דם טרי. לפי החישוב של הימים, בעצם ב-18.7 הייתי אמורה לקבל מחזור.
אני סבלתי 4 שנים מהפרשות וגרד בנרתיק שבחודשים האחרונים טופלו בפרוביוטיקה ושטיפות נרתיקיות. ההפרשות נעלמו אך הגרד עדיין קיים ומתגבר בעיקר בשעות הלילה, יש ימים שאין תופעות בכלל. רופאת נשים אחרונה שהייתי אצלה אמרה להשתמש בטבעקוטן אך זה מקל זמני בלבד.
עשיתי בדיקת פאפ ותרבית לפי 4 חודשים שיצאו תקינים. האם יש סיכוי שמדובר בסרטן הפות(ראיתי לפני כמה ימים נקודה אדומה שנראית כמו שומה על השפה הימנית החיצוים שם בדרך מגרד יותר)?
מה זה יכול להיות? האם יכול להיות שאני בהריון (מקיימת יחסי מין רק עם קונדום)? או האם מדובר באיזו מחלה?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תשובה
פרופ' עמי פישמן28/07/2010שלום רב,
בפורום הנוכחי ניתן מענה לשאלות הקשורות בסרטן או מחלות טרום סרטניות על רקע גינקולוגי. הפורום לא עוסק בשאלות גינקולוגיה רגילות. התיאור לא מתאים למחלה סרטנית בגילך.
בברכה,
פרופ' עמי פישמן* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם ישרים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)