מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- תוצאות פאפ ווירוסיםצפונית06/08/2010
פרפ' פישמן שלום רב,,
תשובת הוירוסים יצאה שלילית,נערך לי רק פפילומה האם יש עוד בדיקות מומלצות ומהן?
1.האם יתכן שתשובת הפאפ תהייה למרות זאת חיובית?
2. במידה ושתיהן שליליות יש טעם לקחת בכל זאת ביופסיה להסיר כל ספק? כיוון שלצערי גופי "מתמחה" ביצירת גושים למינהם, ולעיתים יש לי דימום לא ברור.
ראה שאלתי הקודמת מטה.
תודה רבה
שבת שלום
צפונית
(שאלה קודמת )
שלום לך פרפ' פישמן
אינני יודעת אם תוכל לזכור אותי ניתחת אותי בשנת 1998 עקב אינדומטריוזיס מפושטת ולא פשוטה .הופנתי אליך אז ע"י רופאה אימונולגית המטפלת בי בב"ח רמב"ם עקב מחלתי הבסיסית חולת לופוס. אני חייבת לציין שאחרי 4 שנים של יסורים בהם איש לא הבין או האמין לכאבי אתה הקשבת הבנת, והיית מוכן לעזור.
לצערי מצאת שתלונותי לא היו מופרכות,ובעקבות כך בוצע כריתת רחם ושחלות, כאשר הושאר צוואר הרחם, כיוון שהיה דבוק לשלפוחית השתן.
כבר אז היה לי PAP לא תקין אולם הנגעים לא אובחנו כממאירים.
לצערי כיום יש לי דימום מהנרתיק כאבי בטן תחתונה ונגעים לא ברורים במפשעה.
אי לכך בקרתי אצל גניקולוג וממצאיו הינם:
דימום נרתיקי
PV צוואר נולי פרי.
קולפוסקופיה: NON SATISFACTORY - ארוזיה? אטופיה?
TZ לא נראה ללא ממצא פתלוגי קולפוסקופי (מהו המושג TZ? ומה המשמעות שאינו נראה?)
נלקח משטח THIN PAP, HPV TYPING
אודה אם תוכל להאיר את עיני ולומר בצורה הכי ישירה מה משמעות הממצאים,
והאם הכיוון הוא סרטן צוואר הרחם?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תשובה
פרופ' עמי פישמן07/08/2010שלום רב,
אם בבדיקה הגינקולוגית לא נמצא ממצא חריג ותשובת הפאפ תקינה - קרוב לודאי שאין פתולוגיה.
אבל, אם הדימום החריג נמשך - יש מקום להמשיך ברור בייעוץ של הגינקולוג שבדק אותך ומכיר את הממצאים הנוכחיים מהבדיקה הגינקולוגית. העדכנית.
בברכהפרופ' עמי פישמן* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהפרפ/ פישמן רוב תודות יום טוב
צפונית08/08/2010* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם יש לכם ביטחון עצמי?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)