מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- high grade sil cin2sunshine18/08/2010
שלום רב,
הייתי מעוניינת לדעת
1. האם הטיפול שהוצע לי להסרת התאים בהרדמה מקומית, יכול להשפיע בעתיד על הריון?
2.האם ניתן לדחות את הטיפול ולהיכנס להריון ולאחרי הלידה לבצע אותו?
תודה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תשובה
פרופ' עמי פישמן19/08/2010שלום רב,
איזה טיפול בהרדמה מקומית הוצע לך?
פרופ' עמי פישמן* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהre
sunshine20/08/2010שלום רב,
הוצע לי קוניצזיה.
תוה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתשובה
פרופ' עמי פישמן21/08/2010שלום רב,
1. לפי הספרות קוניזציה יכולה להשפיע על הריון עתידי בגרימת אי ספיקה של צוואר הרחם (קיצור הצוואר). צריך לזכור שהאפקט הזה על ההריון אינו שכיח (כלומר - ברוב המקרים אחרי קוניזציה לא תהיה כל השפעה). הרופא המטפל יסביר לך את הנושא הזה וישקול את היקף הקוניזציה הנדרש בהתאם ולפי הממצאים.
2. מומלץ לסיים את הברור של HGSIL לפני ההריון.
בברכה,
פרופ' עמי פישמן* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה רבה לתשובתך
sunshine21/08/2010* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההרדמה מלאה או מקומית
sunshine30/08/2010פרופ' פישמן שלום,
בחוות דעת מרופא שני , הוצעה לי הרדמה מלאה לקונזיציה, האם יש צורך בכך?
לרוב הבנתי שמבוצע ברדמה מקומית. כמה זמן להערתך לוקח התהליך?
תודה מראש* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההרדמה
sunshine01/09/2010פרופ' פישמן שלום,
בחוות דעת מרופא שני , הוצעה לי הרדמה מלאה לקונזיציה, האם יש צורך בכך?
לרוב הבנתי שמבוצע ברדמה מקומית. כמה זמן להערתך לוקח התהליך?
תודה מראש* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם את/ה טיפוס בוגדני?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)