מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- קלמידיה ו-LSIL בפאפ. האם יש קשר?מיקה30/08/2010
שלום רב,
בפאפ שביצעתי התשובה היתה LSIL, בקולפוסקופיה ניצפה שינוי בצבע התאים בשעה 12. נלקחה ביופסיה ואני ממתינה לתשובתה. בנוסף, הרופא שלח אותי לבדיקת שתן PCR לקלמידיה מאחר והתלוננתי על גירודים בנרתיק ובפי הטבעת והפרשות מהנרתיק לסירוגין כבר מספר חודשים. היום קיבלתי תשובה חיובית בבדיקת השתן, היינו נמצא קלמידיה בשתן, אך עדיין לא קיבלתי תשובת ביופסיה. האם יכול להיות שהקלמידיה היא זו שגרמה לשינויים בצוואר הרחם? אינני מצליחה להשיג את הרופא שלי. מה הטיפול לקלמידיה ומה הסיכוי שחיידק הזה יגרום לי חס וחלילה לבעיות בפוריות?
אודה מאוד לתשובתכם.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר למיקה
פרופ` יוסף מנצ`ר31/08/2010שלום רב,
שינויים בצוואר הרחם נגרמים על ידי נגיף ה-HPV. כלמידיה יכולה להיות גורם מסיע. הטיפול הוא באנטיביוטיקה.
כל טוב,
פרופ' יוסף מנצ'ר* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהקיבלתי תשובת הביופסיה
מיקה01/09/2010הרופא הודיע לי היום על תוצאות הביופסיה: שינוי בדרגה CIN 1 שהוסר במלואו, כיוון שהשוליים נקיים, אך לא ציין דבר בעניין וירוס הפפילומה. ביקורת בעוד ארבעה חודשים. האם כדאי לבקש בדיקת טייפינג? יש לי הפרשות ורודות מהנרתיק. האם יכול להיות קשור לביופסיה שבוצעה לפני 15 יום?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם עצבניים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)