מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- PAPהילה07/09/2010
בת 27 לאחר טיפול להסרת קונדילומות בלייזר . תוצאות PAP שהראו CIN1 קולופוסקופיה וביופסיות שנלקחו אבחנה :atypical transformation zone ,chronic papilary edocervicitis; squemous metaplasia
exocervix basel cell hypeprlasia focal
fragments of unremarkable glands
לאחר תוצאות אלו בהמלצת הפרופסור עברתי הקפאה של צוואר הרחם בPAP שנערך לי חודש אחרי ההקפאה הופיעו שוב תוצאות לא ברורות האבחנה : ECTROPION
satisfactory for evaluation
endocervical\transformation zone component present
partially obscuring acute inflammition
atypical squamous cells of undetermined significance(ascus|) HPV cytopathic effect
reactive cellular shanges associated with inflammantion
רק רציתי לדעת מה משמעות האבחנה הזאת היתכן שגם לאחר צריבת צוואר הרחם עדיין מופיעים תאים לא מזוהים והאם הם מעידיפ על התפתחות סרטנית כלשהי ? אני נורא אשמח לשמוע תשובה בשפה קצת יותר ברורה
בינתיים נלקחו שוב 3 ביופסיות נערכה גרידה בצוואר הרחם אבל עד שיגיעו תוצאות נורא הודה לך אם תסביר לי אם ישנו סיכוי להתפתחות של סרטן
תודה רבה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר להילה
פרופ` יוסף מנצ`ר08/09/2010שלום רב,
במצב כפי שהיה וכפי שהוא עכשיו, אני נוהג רק לעקוב מבלי לעשות דבר.
אל דאגה.
כל טוב,
פרופ' יוסף מנצ'ר* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם חולי ניקיון?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)