מודאגתתתתתתת

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• מודאגתתתתתתת
    תמר
    03/10/2010

שלום אני בת 36 , לפניי כ 5 שנים גילו אצלי את סרטן צוואר הרחם, עברתי ניתוח רדאקלי, ובניתוח הורידו את הרחם , חצוצרות , 29 בלוטות לימפה , לאחר הניתוח הועלתי לוועדה, נאמר לי שאין לי צורך בכימוטרפיה והקרנות, מאז קרו מספר סימפטומים שמדאיגים אותי מעט, שכחתי לציין שאת השחלות שימרו, עליתי המון במשקל, הבטן שלי נפוחה מאוד, כאילו אני בחודש 7 , יש לי רוב הזמן לחץ ואי נוחות בבטן, יש לי בריחת שתן, בזמן שאני צוחקת משתעלת או כל מאמץ קטן, אני מתעייפת בקלות ומתנשמת בכבדות מעבודה קלה ביותר, ישנם כאבים באזור הבטן התחתונה מצד ימין, ובגב הבטן התחתונה, כאב באזור הבטן העליונה מתחת לחזה, ובמשך תקופה ארוכה מאוד, יש לי גודש בחזה, עייפה ברוב שעות היום , גם לאחר שנת לילה טובה, השאלה שלי מה קורה לי ? אני מאוד מתביישת מהבטן, וחוששת מהגרוע ביותר אנא עזור לי להבין מה קורה פה. והאם יתכן שהסיפטומים מעידים על סרטן השחלה???????

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    מודאגתתתתתתת

הוספת תגובה

• לתמר

פרופ` יוסף מנצ`ר
    03/10/2010

שלום רב,
    עליך לעבור בדיקה גינקולוגית-אונקולוגית. הרופא בוודאי ימליץ אם יש צורך בבדיקות עזר (כגון PET/CT , בדיקה אורודינמית). רק הוא יוכל להעריך את מצבך.
    כל טוב,
    פרופ' יוסף מנצ'ר

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו