מבקשת תשובה מהירה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• מבקשת תשובה מהירה
    ד
    24/12/2010

אני בת 37 גרושה ..אין לי פרטנר קבוע..לאחרונה (מזה כשבוע)לאחר קיום יחסים ,יש לי הפרשות כאבים בגב התחתון ,בטן תחתונה-התכווצויות,רגל שמאל.כאבי גרון בצד ימין.אני מרגישה ממש כמו היפוכונדרית אבל אלו העובדות...הייתי אצל רופא נשים הוא שלח אותי לאולטרסאונד אגן קטן דחוף - יצא תקין .עשיתי משטח וגינלי אני ממתינה לתשובה .ובמקביל קיבלתי טיפול ב-דאלאצין ולשוב לאחר מכן עם הבדיקות סיום טיפול לרופא נשים בחזרה.עלי לציין כי הפרטנר שהייתי איתו הינו מעשן כבד כיום ונרקומן נקי מזה כ-7 שנים .....שאלתי היא האם הספטומים שלי מראים על איזושהי מחלת מין או חס וחלילה משהו אחר..אשמח לחוות דעתכם בנושא
    תודה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    מבקשת תשובה מהירה

הוספת תגובה

• מבקשת תשובה מהירה - תגובה

פרופ' עמי פישמן
    24/12/2010

שלום רב,
    סימפטומים של כאבי בטן מלווים בהפרשות נרתיקיות חריגות יכולים להיות על רקע של דלקת זיהומית של האגן. הטיפול הוא כמובן באנטיביוטיקה (דאלאצין - אנטיביוטיקה שמכסה חלק גדול מהמזהמים). הביקורת הגינקולוגית בתום הטיפול - חשובה.
    בברכה,
    פרופ' עמי פישמן

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תשובה מהירה

ד
    24/12/2010

זאת אומרת שהחשש שלי להידבקות במחלת מין כלשהי היא לא נכונה....?
    אני בקשר עם אותו בחור כבר למעלה מחודש..והיחסים שלנו לא מוגנים.

תודה
    שבת שלום

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו