מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- סרטן שחלות חוזראביבה מרוז28/12/2010
שלום רב,
אני בת 69 .בנוב 08 התגלה הסרטן בדרגה 3 .קיבלתי 7 סדרות של קרבו פלטין וטקסול עם נתוח כריתה מלאה של רחם ושחלות, למעט צוואר הרחם.הגבתי מצוין לטיפולים וסימתי עם מרקר של 6. טיפול אחרון היה ב יוני 09. באוגוסט 2010 , 14 חודשים אח"כ המרקר עלה ל 18. סי.טי ופט הראו שני מוקדי קטנים , סה"כ ביחד
בגודל של 2.4 סמ בדיוק באותו אזור על הפריטנאום, כל יתר הגוף היה נקי לחלוטין.
אני מרגישה טוב מאוד.הרופאים יעצו לי "לכי תהני מהחיים ותשכחי מהכל".
למה לצפות, לחכות ? זה זניח מדי מכדי לטפל, אבל זה ממשיך לצמוח ! עד מתי ? לאיזה סימנים לצפות ? והאם זה בשקט יכול לטייל גם לאברים אחרים, ואם כן איך לבלום את התהליך? למה לא הזרקה תוך בטנית ממוקדת לאזור ?
אני אישה בריאה לחלוטין. תמיד הייתי אני גם חזקה מאוד, אבל כמה זמן עוד צריך לחכות ? ןלמה לצפות?
תודה מראש ,
אביבה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר סרטן שחלות חוזר - תגובה
פרופ` יוסף מנצ`ר28/12/2010שלום רב,
הגישה של הרופאים שלך היא לגיטימית. יש רופאים רבים כמוהם המעדיפים לטפל רק כאשר מופיעים סימפטומים. רופאים אחרים מטפלים במצב כמו שלך. אך המחקרים מעידים שאין הבדל בתוצאות בין שתי הגישות.
כל טוב,
פרופ' יוסף מנצ'ר* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אורח חייכם בריא?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)