סרטן שחלות חוזר

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• סרטן שחלות חוזר
    אביבה מרוז
    28/12/2010

שלום רב,
    אני בת 69 .בנוב 08 התגלה הסרטן בדרגה 3 .קיבלתי 7 סדרות של קרבו פלטין וטקסול עם נתוח כריתה מלאה של רחם ושחלות, למעט צוואר הרחם.הגבתי מצוין לטיפולים וסימתי עם מרקר של 6. טיפול אחרון היה ב יוני 09. באוגוסט 2010 , 14 חודשים אח"כ המרקר עלה ל 18. סי.טי ופט הראו שני מוקדי קטנים , סה"כ ביחד
    בגודל של 2.4 סמ בדיוק באותו אזור על הפריטנאום, כל יתר הגוף היה נקי לחלוטין.
    אני מרגישה טוב מאוד.הרופאים יעצו לי "לכי תהני מהחיים ותשכחי מהכל".
    למה לצפות, לחכות ? זה זניח מדי מכדי לטפל, אבל זה ממשיך לצמוח ! עד מתי ? לאיזה סימנים לצפות ? והאם זה בשקט יכול לטייל גם לאברים אחרים, ואם כן איך לבלום את התהליך? למה לא הזרקה תוך בטנית ממוקדת לאזור ?
    אני אישה בריאה לחלוטין. תמיד הייתי אני גם חזקה מאוד, אבל כמה זמן עוד צריך לחכות ? ןלמה לצפות?
    תודה מראש ,
    אביבה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    סרטן שחלות חוזר

הוספת תגובה

• סרטן שחלות חוזר - תגובה

פרופ` יוסף מנצ`ר
    28/12/2010

שלום רב,
    הגישה של הרופאים שלך היא לגיטימית. יש רופאים רבים כמוהם המעדיפים לטפל רק כאשר מופיעים סימפטומים. רופאים אחרים מטפלים במצב כמו שלך. אך המחקרים מעידים שאין הבדל בתוצאות בין שתי הגישות.
    כל טוב,
    פרופ' יוסף מנצ'ר

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו