מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- לחוצהאא05/02/2011
רווקה בת 34, ביום רביעי הודיעו לי שאני צריכה לעבור קוניזציה בשבועיים הקרובים.
לאחר בדיקת פאפ וביופסיה. לא הבנתי מה יש לי ולא הצלחתי לקבוע תור בבית החולים. מחפשת חוות דעת נוספת ואיפה אני כן יכולה לעשות את הניתוח בזמן הקרוב, במקום פרטי, לא יכולה לחכות עוד.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר המשך להודעה
אא05/02/2011אני רושמת הודעה נוספת כדי להבהיר את עצמי יותר טוב , מתנצלת מראש על האורך
נודע לי שי לי סרטן צוואר הרחם, רוצה לקבוע תור בהקדם האפשרי ללא המתנה אצל פרופסור עמי פישמן!
הבדיקה נעשתה לפני כחודשיים שלוש
כל הסיפור החל לפני כשלושה חודשים כשקיבלתי את תוצאות בדיקת ה פאפ (יש לציין שבדיקת פאפ לפני אחרונה היתה לפני מספר שנים כך שאני אפילו לא יודעת בוודאות אם זה משהו שקרה לאחרונה או לפני כמה שנים)
ומאז עברתי סדרת בדיקות.
יש לציין שאין לי מושג מה קורה אצלי והרופא אמר שזה סוג חמור של גידול, לאחרונה התחילו יבלות עם גירודים אני מפחדת שזה התפשט ולא יודעת מה לעשות אני חייבת לקבל ייעוץ והסבר על מה שהולך לקרות
בנוסף אני גם רוצה לדעת אם יש סיכויים להרות בעתיד או שיש בעיות.
יש לי הרבה שאלות ואין לי מענה. אשמח אם יקבעו לי תור השבוע.
אלה התוצאות שקיבלתי אם אפשר לדעת מה זה אומר כי אני לא מבינה בזה
Hpv ללא ממצא חריג על כל אגן וגינלי ממצא חריג רירית 10 מ"מ.
פה 16 52
קולוסקופיה צוואר אחורי אזור של פונקטציה ומוזאיקה עדינים, נלקחו שתי ביופסיות בשעה 5 ובשעה 6.
היסטולוגיה ווו וו CIN עם קוילוציטים.
v-119 התקבל קטע רירת צוואר הרחם אפור חלקה בממדים 1X0.5 ס"מ ובעובי 0.2 ס"מ (1/2).
V-118 התקבל קטע רקמה בממדים 1X0.4 ס"מ ובעובי 0.3 ס"מ. בחלקו מכוסה ברירית בממדים 1X0.3 ס"מ. במרכזו נמצא רקמה לבנבנה צבועה בקטער 0.2 ס"מ. הקטע נחתך ל 2 חתכים. (1/2).
הניתוח אמור להיות בשבועיים הקרובים ואפילו לא יודעת איפה לקבוע תור לניתוח
תודה מראש* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך להודעה - תגובה
פרופ' עמי פישמן05/02/2011שלום רב,
התשובה ההיסטולוגית שציינת - CIN-2/3 מצביעה על ממצא טרום-סרטני של צוואר הרחם ולא סרטן.
לקביעת מועד למרפאה - 097408811
בברכה,
פרופ' עמי פישמן* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה לך
אא11/02/2011לפרופ' עמי פישמן תודה רבה על הדגובתך בסוף לא הצלחתי לקבוע אליך תור אך עברתי את הניתוח בשלום
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם פרפקציוניסטים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)