לחוצה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• לחוצה
    אא
    05/02/2011

רווקה בת 34, ביום רביעי הודיעו לי שאני צריכה לעבור קוניזציה בשבועיים הקרובים.
    לאחר בדיקת פאפ וביופסיה. לא הבנתי מה יש לי ולא הצלחתי לקבוע תור בבית החולים. מחפשת חוות דעת נוספת ואיפה אני כן יכולה לעשות את הניתוח בזמן הקרוב, במקום פרטי, לא יכולה לחכות עוד.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    לחוצה

הוספת תגובה

• המשך להודעה

אא
    05/02/2011

אני רושמת הודעה נוספת כדי להבהיר את עצמי יותר טוב , מתנצלת מראש על האורך
    נודע לי שי לי סרטן צוואר הרחם, רוצה לקבוע תור בהקדם האפשרי ללא המתנה אצל פרופסור עמי פישמן!
    הבדיקה נעשתה לפני כחודשיים שלוש
    כל הסיפור החל לפני כשלושה חודשים כשקיבלתי את תוצאות בדיקת ה פאפ (יש לציין שבדיקת פאפ לפני אחרונה היתה לפני מספר שנים כך שאני אפילו לא יודעת בוודאות אם זה משהו שקרה לאחרונה או לפני כמה שנים)
    ומאז עברתי סדרת בדיקות.
    יש לציין שאין לי מושג מה קורה אצלי והרופא אמר שזה סוג חמור של גידול, לאחרונה התחילו יבלות עם גירודים אני מפחדת שזה התפשט ולא יודעת מה לעשות אני חייבת לקבל ייעוץ והסבר על מה שהולך לקרות
    בנוסף אני גם רוצה לדעת אם יש סיכויים להרות בעתיד או שיש בעיות.
    יש לי הרבה שאלות ואין לי מענה. אשמח אם יקבעו לי תור השבוע.

אלה התוצאות שקיבלתי אם אפשר לדעת מה זה אומר כי אני לא מבינה בזה

Hpv ללא ממצא חריג על כל אגן וגינלי ממצא חריג רירית 10 מ"מ.
    פה 16 52
    קולוסקופיה צוואר אחורי אזור של פונקטציה ומוזאיקה עדינים, נלקחו שתי ביופסיות בשעה 5 ובשעה 6.

היסטולוגיה ווו וו CIN עם קוילוציטים.

v-119 התקבל קטע רירת צוואר הרחם אפור חלקה בממדים 1X0.5 ס"מ ובעובי 0.2 ס"מ (1/2).

V-118 התקבל קטע רקמה בממדים 1X0.4 ס"מ ובעובי 0.3 ס"מ. בחלקו מכוסה ברירית בממדים 1X0.3 ס"מ. במרכזו נמצא רקמה לבנבנה צבועה בקטער 0.2 ס"מ. הקטע נחתך ל 2 חתכים. (1/2).

הניתוח אמור להיות בשבועיים הקרובים ואפילו לא יודעת איפה לקבוע תור לניתוח

תודה מראש

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• המשך להודעה - תגובה

פרופ' עמי פישמן
    05/02/2011

שלום רב,
    התשובה ההיסטולוגית שציינת - CIN-2/3 מצביעה על ממצא טרום-סרטני של צוואר הרחם ולא סרטן.
    לקביעת מועד למרפאה - 097408811
    בברכה,
    פרופ' עמי פישמן

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה לך

אא
    11/02/2011

לפרופ' עמי פישמן תודה רבה על הדגובתך בסוף לא הצלחתי לקבוע אליך תור אך עברתי את הניתוח בשלום

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו