נגיעות טרום סרטניות של נגיף הפפילומ

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• נגיעות טרום סרטניות של נגיף הפפילומ
    יעל
    07/02/2011

שלום ד"ר
    בעקבות בדיקת פאפ שנעשתה לאחותי, נאמר לה כי נמצא אצלה נגיף הפפילומה, לא נמצא משהו ממאיר אך היא צריכה לעשות בדיקות מעקב כל שנה.
    אני משערת כי מצאו נגיעות טרום סרטניות וברצוני לדעת מה הסיכוי (מהם הנתונים הסטטיסטיים) לעבור ממצב טרום סרטני לסרטני,
    מהו אחוז הנשים המגיעות למצב ממאיר מתוך אותן נשים שהודיעו להם כי יש להן נגיעות טרום סרטנית?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• המשך

יעל
    07/02/2011

במקרה של מצב סרטני זה אומר שנגיף הפפילומה בהכרח עבר אינטגרציה לגנום
    האם גם במצב טרום סרטני הוא עבר אינטגרציה לגנום?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• נגיעות טרום סרטניות של נגיף הפפילומ - תגובה

פרופ` יוסף מנצ`ר
    07/02/2011

שלום רב,
    יתכן שנמצאה רק עדות לנוכחות הנגיף ולא ממצא טרום סרטני. אצל הרוב המכריע של האנשים ההידבקות אינה מתבטאת באופן קליני.
    כל טוב,
    פרופ' יוסף מנצ'ר

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שאלה נוספת

יעל
    07/02/2011

שלום פרופ'
    אחותי אמרה לי שהנגיף נמצא אצלה בשלב LCIN- כלומר פרה-סרטני,
    האם תוכל לומר לי כמה אחוזים מהנשים שנמצאו בשלב זה המשיכו לשלב סרטני וכמה אחוזים מהן נמצאו ברגרסיה, אנילא מוצאת את המידע הזה באינטרנט וחשבתי שאולי לך יהיה מענה
    תודה מראש
    יעל

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו