מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- תאים טרום סרטנייםנלי07/04/2011
שלום רב,
בבדיקת היסטרוסקופיה ניתוחית נמצאו לי פוליפים קטנים ברחם, ובתשובה הפתולוגית נמצאו תאים טרום סרטניים.
הופניתי לביצוע גרידה מלאה של חלל הרחם.
מה משמעות גילוי התאים? האם אני חולה? האם נטילת כדורים מתאימים תמנע ממני לחלות?
אילו עוד בדיקות עליי לבצע?
האם הגרידה יכולה להוציא את התאים לחלוטין? האם ניתן לבצע אותה בסוף המחזור? אחרת אצטרך להמתין עד סוף החגים ואינני רוצה לחכות.
האם נטילת הכדורים שנאמר לי שאצטרך לקחת תמנע לחלוטין את צמיחת התאים?
אני ובעלי במהלך טיפולי פוריות ראשונים ואני בת 35. האם לא אוכל להרות?
תודה רבה רבה מראש* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תאים טרום סרטניים - תגובה
פרופ' עמי פישמן07/04/2011שלום רב,
יש לקבל את התשובה הפתולוגית הסופית מהגרידה המתוכננת כדי לענות לשאלות.
בברכה,
פרופ' עמי פישמן* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה רבה לאחר גרידה-
נלי13/04/2011עברתי גרידה של הרירית ואני ממתינה לתוצאות.
בינתתים הרופא שלי רשם לי כדורים - מגייס 160.
אני קצת חוששת מהתרופה הזו ורוצה להמתין עם נטילתה עד לאחר הקבלת התוצאות.
האם יש לי אפשרות להמתין שבועיים או שעליי לקחת אותה מייד? ואם התוצאה תקינה- אוכל להפסיק השימוש מייד?
כמה זמן לאחר סיום השימוש בתרופה (בהנחה שהכל תקין) זו אוכל שוב לנסות להיכנס להריון?
האם יתכן ותרופות הורמונליות גרמו להופעת הפוליפים?
האם אהיה מוגבלת בהמשך מבחינה תרופתית בטיפולי הפוריות?
תודה רבה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאשמח לתשובה מומחים יקרים
נלי14/04/2011אשמח לתשובה לשאלתי, ובנוסף האם אוכל להמתין עם המגייס עד לתוצאות הגרידה או שחשוב להתחיל כעת?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה רבה לאחר גרידה- - תגובה
פרופ' עמי פישמן16/04/2011שלום רב,
עליך להתיעץ עם הרופא המטפל על מועד התחלת וסיום הטיפול.
ברוב המקרים אין קשר בין הופעת פולים של רירית הרחם לבין טיפול הורמונלי.
טיפול הפוריות צריך להתחשב בתוצאות הבדיקה ההיסטולוגית.
בברכה,
פרופ' עמי פישמן* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם מאמינים ברפואה משלימה?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)