שאלה חשובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שאלה חשובה
    מאוהבת
    11/04/2011

אני בת -29 לאחר שלוש לידות תקינות, כרגע נמצאת שבעה חודשים לאחר הלידה השלישית
    לפני כחמש שנים נגלה לי גוש חיצוני של 1 ס"מ בין השפתיים הפנימיות בבדיקת רופא שנעשתה נאמר לי כי זוהי שערה שגדלה הפוך ושאין מה לדאוג כרגע חמש שנים לאחר מכן הגוש גדל ממש ונראה בבירור לעין בערך 2 ס"מ הוא אינו כואב כלל לא מציק אני לא סובלת מדימומים או כאבים שונים בבטן , באגן ובכלל באיזור האם ייתכן שזו אכן שערה הפוכה והגוש גדל ? אני ממש ממש חוששת ממחלת הסרטן האם יכול להיות שאבחנת הרופא לפני כחמש שנים הייתה שגויה, אני רק אציין כי ביצעתי בדיקות דם שיגרתיות פני כחודש והכל ברוך השם יצא תקין האם עדין אני צריכה לחשוש ?אם היה משהו זה היה צריך להיראות בבדיקות דם לא תקינות ?
    תודה רבה על התשובה ועל הייחס !!!!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    שאלה חשובה

הוספת תגובה

• בבקשה תענו לי אני לחוצה מאוד

מאוהבת
    12/04/2011

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שאלה חשובה - תגובה

פרופ` יוסף מנצ`ר
    12/04/2011

שלום רב,
    קרוב לוודאי שלא מדובר שממצא סרטני אם זה כבר היה קיים לפני 5 שנים. אך בלי בדיקה אי אפשר לקבוע אבחנה מדויקת. פני לבדיקה גינקולוגית.
    כל טוב,
    פרופ' יוסף מנצ'ר

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו