סרטן צוואר הרחם עם גרורה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• סרטן צוואר הרחם עם גרורה
    רות מור
    22/04/2011

נאמר לי שיש לי סרטן צוואר הרחם קרצינומה של תאי הקשקש חודרני עם גרורה. הייתי אצל מספר רופאים וכל אחד נתן אחוזי ריפוי שונים באופן תהומי.
    הייתי מבקשת לדעת איך מתבססים האחוזים. והאם קריצנומה של תאי הקשקש הינו סרטן מסוכן ?
    למרות שנאמר לי שהוא חודרני הגידול הינו כ3.5 ס"מ. שאלה
    נוספת היא כמה זמן לדעתך קיים הסרטן הזה בגופי?
    האם יש צורך בניתוח? ומהי הדרך הנכונה והטובה ביותר למגר את הסרטן?
    אני קוראת באינטרנט שזהו סרטן מאוד מסוכן שנקרא הרוצח השקט האם זה תרתי משמע?
    בנוסף לכך נכנסתי לאינטרנט וראיתי שאכן יש תרופה לסרטן אבל חברות התרופה וכל מי שמתעסק סביב נושא זה לא מעונינים שהציבור ידע על כך כי הם מגלגלים מיליוני דולרים. אם ימגרו את הסרטן בדרך הטבעית הן לא תוכלנה להרוויח את המיליונים האלה.
    נושא נוסף זה התזונה האם נכון הדבר שסרטן ניזון משוקולד, מלח, וחומרי דיאט? אשמח לקבל תשובה מפורטת ולא פחדנית בנוגע לכל הנושאים שכתבתי.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    סרטן צוואר הרחם עם גרורה

הוספת תגובה

• סרטן צוואר הרחם עם גרורה - תגובה

פרופ' עמי פישמן
    23/04/2011

שלום רב,
    אחוזי הריפוי של מחלת סרטן נגזרים ממספר גורמים שבעיקרי ביניהם הוא שלב המחלה בעת האבחנה.
    הגדרת שלב המחלה בסרטן צוואר הרחם מתבססת על הממצאים בבדיקה הגופנית והממצאים בבדיקות הדימות. לפי שלב המחלה מגדיררים את סוג הטיפול המתאים.
    לא ידוע קשר בין סרטן צוואר הרחם וסוגי המזון שציינת.
    כמובן שאין שחר לציטוט מהאינטרנט על תרופה שמוסתרת מהציבור בגלל שיקולים זרים.
    בברכה,
    פרופ' עמי פישמן

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו