מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- סרטן צוואר הרחם עם גרורהרות מור22/04/2011
נאמר לי שיש לי סרטן צוואר הרחם קרצינומה של תאי הקשקש חודרני עם גרורה. הייתי אצל מספר רופאים וכל אחד נתן אחוזי ריפוי שונים באופן תהומי.
הייתי מבקשת לדעת איך מתבססים האחוזים. והאם קריצנומה של תאי הקשקש הינו סרטן מסוכן ?
למרות שנאמר לי שהוא חודרני הגידול הינו כ3.5 ס"מ. שאלה
נוספת היא כמה זמן לדעתך קיים הסרטן הזה בגופי?
האם יש צורך בניתוח? ומהי הדרך הנכונה והטובה ביותר למגר את הסרטן?
אני קוראת באינטרנט שזהו סרטן מאוד מסוכן שנקרא הרוצח השקט האם זה תרתי משמע?
בנוסף לכך נכנסתי לאינטרנט וראיתי שאכן יש תרופה לסרטן אבל חברות התרופה וכל מי שמתעסק סביב נושא זה לא מעונינים שהציבור ידע על כך כי הם מגלגלים מיליוני דולרים. אם ימגרו את הסרטן בדרך הטבעית הן לא תוכלנה להרוויח את המיליונים האלה.
נושא נוסף זה התזונה האם נכון הדבר שסרטן ניזון משוקולד, מלח, וחומרי דיאט? אשמח לקבל תשובה מפורטת ולא פחדנית בנוגע לכל הנושאים שכתבתי.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר סרטן צוואר הרחם עם גרורה - תגובה
פרופ' עמי פישמן23/04/2011שלום רב,
אחוזי הריפוי של מחלת סרטן נגזרים ממספר גורמים שבעיקרי ביניהם הוא שלב המחלה בעת האבחנה.
הגדרת שלב המחלה בסרטן צוואר הרחם מתבססת על הממצאים בבדיקה הגופנית והממצאים בבדיקות הדימות. לפי שלב המחלה מגדיררים את סוג הטיפול המתאים.
לא ידוע קשר בין סרטן צוואר הרחם וסוגי המזון שציינת.
כמובן שאין שחר לציטוט מהאינטרנט על תרופה שמוסתרת מהציבור בגלל שיקולים זרים.
בברכה,
פרופ' עמי פישמן* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם פרפקציוניסטים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)