מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- סרטן שחלות חוזראביבה מרוז11/05/2011
22 חודשים אחרי שהייתי "נקיה " מסרטן שחלות דרגה 3 הוא חזר בצורת לפחות
5 מוקדים מדידים בין 14מ"מ ועד 2.7 סמ *4. .כהגדרת הסי.טי - תהליך רקמה רכה בפיזור אומנטליאשר גדלו בהשוואה לבדיקה הקודמת (1.1.11 )הרופעה הציע pet כדי לראות אם אני כשירה לניתוח ? הניתוח הוסבר לי כבר בעבר כמעין "אמבט " כימוטרפי ....ניתוח ארון , כ6-7 שעות, ובתוכו "האמבא הכימוטרפי למשך כ 3 שעות.וזאת בתנאי שאף אבר פנימי לא נגוע אלא רק על פני הפריטונאום.
מה זה הניתוח הזה? מה סיכויוו .סיכוניו ? משך ההחלמה מניתוח כזה ארוך ומורכב-שהרי "מוציטאים" את כל קרבי החוצה לפני השטיפה !!! ? ראוי לציין שאני אמנם בת 69 וקצת, אבל נריאה לחלוטין ללא שום בעיות (כגון ל.ד, סוכרת או דומה) ובשעתו
הגבתי בצורת טובה מאוד לכימו (קרבו טקסול ,נדמה לי) דר, בבקשה ! מה עדיף
לדעתך לעשות עכשיו ? בעו8 שבוע אני עושה pet c/t/ בתודה
אביבה מרוז* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר סרטן שחלות חוזר - תגובה
פרופ' עמי פישמן11/05/2011שלום רב,
הטיפול המקובל בהישנות של סרטן שחלות (אחרי 22 חודשים) הינו טיפול כימי בקו שני.
דיון מפורט על אפשרות של ניתוח יכול להינתן רק אחרי השלמת פרטים, בדיקה גופנית וסקירת תוצאות בדיקות הדימות.
בברכה,
פרופ' עמי פישמן* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם חולי ניקיון?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)