וירוס cin-1 הזרעה ומחזר ארוך

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• וירוס cin-1 הזרעה ומחזר ארוך
    רונית
    13/05/2011

שלום :יש לי שתי שאלות אני נשואה 3 שנים בלי הצלחה לכניסה להריון אפילו במעקב ביוץ עשתי כל הבדיקות הכל אצלי תקין חוץ מבדיקת פפ וירוס בצבר הרחם cin-1עשיתי צריבה לצבר הרחם והרופא אמר שאני יכולה להתחיל טיפולים אחארי ביצוע בדיקה פפ חוזרת וכן עשיתי ויצא תקין התחלתי טיפולים 3הזרעות בלי הצלחה וההזרעה 4 קבלתי מחזור 1למאי ומאז יש לי חום 40 וכאבי בטן חזקים פנו אותי לבית והתברר יש לי דלקת חריפה בדכי שתן נתנו לי כדורים 10 ימים השאלה שלי יש לי אחראי הזרעה דימום של 13 ימים התחלה המחזור היה דימום חזק מחזור רגיל אחר כך 6 ימים דימום קל האם זה טבעי בגלל הזריקת שלקחתי ? והשאלה 2 ? בעלי יש לו בזרע חיידקים עשרים ומעורבב בתרבית זרע האם זה מעקב הריון ?ולא לא עובר עלי חודש בלי דלקת בנרתיק האם זה הסיבה שבעלי יש לו חיידקים בזרע אני מאוד סובלת ובדגון ולא יודעת מה לעשות נמס לי כבר מהטיפולים תענה לי ד"ר בזמן הקרוב בבקשה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• וירוס cin-1 הזרעה ומחזר ארוך - תגובה

פרופ' עמי פישמן
    18/05/2011

שלום רב,
    אין קשר בין הטיפול ב- CIN-1 לביןן דלקות בדרכי השתן.
    חום+כאבי בטן - צריך לסיים את הברור אצל רופא המשפח או הגינקולוג המטפל.
    בברכה,
    פרופ' עמי פישמן

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו