מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- וירוס cin-1 הזרעה ומחזר ארוךרונית13/05/2011
שלום :יש לי שתי שאלות אני נשואה 3 שנים בלי הצלחה לכניסה להריון אפילו במעקב ביוץ עשתי כל הבדיקות הכל אצלי תקין חוץ מבדיקת פפ וירוס בצבר הרחם cin-1עשיתי צריבה לצבר הרחם והרופא אמר שאני יכולה להתחיל טיפולים אחארי ביצוע בדיקה פפ חוזרת וכן עשיתי ויצא תקין התחלתי טיפולים 3הזרעות בלי הצלחה וההזרעה 4 קבלתי מחזור 1למאי ומאז יש לי חום 40 וכאבי בטן חזקים פנו אותי לבית והתברר יש לי דלקת חריפה בדכי שתן נתנו לי כדורים 10 ימים השאלה שלי יש לי אחראי הזרעה דימום של 13 ימים התחלה המחזור היה דימום חזק מחזור רגיל אחר כך 6 ימים דימום קל האם זה טבעי בגלל הזריקת שלקחתי ? והשאלה 2 ? בעלי יש לו בזרע חיידקים עשרים ומעורבב בתרבית זרע האם זה מעקב הריון ?ולא לא עובר עלי חודש בלי דלקת בנרתיק האם זה הסיבה שבעלי יש לו חיידקים בזרע אני מאוד סובלת ובדגון ולא יודעת מה לעשות נמס לי כבר מהטיפולים תענה לי ד"ר בזמן הקרוב בבקשה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר וירוס cin-1 הזרעה ומחזר ארוך - תגובה
פרופ' עמי פישמן18/05/2011שלום רב,
אין קשר בין הטיפול ב- CIN-1 לביןן דלקות בדרכי השתן.
חום+כאבי בטן - צריך לסיים את הברור אצל רופא המשפח או הגינקולוג המטפל.
בברכה,
פרופ' עמי פישמן* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם טובים במיטה?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)