שלום

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שלום
    ענת
    20/06/2011

חברה שלי אתמול סיפרה לי על סרטן פפילומה ואמרה שיש חיסון, אבל לא כל כך הבנתי על מה היא מדברת.. אשמח לקבל הסבר
    במיוחד אני לא מבינה איך יש חיסון לסרטן
    תודה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    שלום

הוספת תגובה

• שלום - תגובה

פרופ` יוסף מנצ`ר
    20/06/2011

שלום רב,
    סרטן צוואר הרחם נגרם על ידי נגיף הפפילומה (HPV). כיום קיים חיסון כנגד הידבקות נגיף זה ( גרדסיל או סרבריקס). פני לרופא הנשים שלך.
    כל טוב, פרופ' יוסף מנצ'ר

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אפשר גם להציץ

רביד
    23/06/2011

בקבוצה בפייסבוק, הם ממש מספקים מידע נרחב ועוזרים להפצת המודעות בנושא

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• זה נגרם מהוירוס,יש חיסון נגד הוירוס

לענת
    26/06/2011

נגיף הפפילומה, אשר מועבר בדרך כלל בעת קיום יחסי מין, נישא על ידי הגבר ועלול להשפיע על התאים ברקמה של צוואר הרחם ולהביא להתפתחות של זיהומים מתמשכים, יבלות ושינויים טרום סרטניים. חיסון של נערות ונשים כנגד הנגיף מהווה כלי מניעתי יעיל ובטוח נגד סרטן צוואר הרחם.

יש כאן כמה כתבות שיעזרו לך-

http://www.beok.co.il/Category/Article/11317

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו